Vi søger en idrætslærer som har drive og lyst til at varetage idræt i indskoling og mellemtrin på afd. Toftevang

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe en stærk skole?

Så er det måske lige dig, vi har brug for på Søholmskolen!

Om jobbet

Vi søger en idrætslærer som har drive og lyst til at varetage idræt i indskoling og mellemtrin på afd. Toftevang. Dvs. du har hele Søndervangshallen som din legeplads. Kan du tilmed undervise i håndværk/design så har vi drømmejobbet til dig. Kan du ikke begge dele så tøv ikke med at kontakte os, vi kan måske mødes om en anden fagkombination.

Søholmskolen er en skole der består af 2 matrikler, afdeling Bistrup og Toftevang. Vi er en stor skole med ca. 800 elever og 80 engagerede, dygtige og samarbejdende lærere og pædagoger.

Din profil

Vi søger en lærer, der brænder for elevernes læring og trivsel samt det forpligtende samarbejde med både elever, kolleger og forældre. En lærer der arbejder målrettet på at skabe positive og trygge børnefællesskaber, og som kan se det enkelte barns behov og handle aktivt på dette. Som er nysgerrig og fleksibel og parat til at være en del af en til tider hektisk hverdag.

Skolen arbejder ud fra en klar vision under overskriften ”Alle elever skal lære at lære mere”. Du skal derfor være optaget af og nysgerrig på læring, læringsstrategier og feedback, samt på brug af data fra undervisningen.

Vi arbejder på skolen i teams, hvor lærere og pædagoger arbejder sammen om børnenes læring med blik for en sammenhængende skoledag. Du skal derfor være indstillet på at samarbejde både i teamet og med kolleger på årgangen.

Vi anvender iPads i undervisningen, hvilket man naturligvis også får stillet til rådighed. Endvidere har alle lærere en MacBook som eget arbejdsredskab.

Om os

Søholmskolen består af to matrikler, matrikel Bistrup og matrikel Toftevang. Skolen er beliggende i grønne områder i Birkerød i Rudersdal kommune. Vi har i alt ca.800 elever fra 0.-9. klasse og 80 medarbejdere. Vi har SFO og SFK tilknyttet begge matrikler.

Du kan læse mere om os på www.soeholm-skolen.aula.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen eller besøge skolen, er du meget velkommen til at kontakte os, ligesom du er meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe. Kontakt:

Ea Andersen tlf. 72684822

Ansøgningsfrist 15/6-23

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er med fastansættelse hurtigst muligt.

Ansættelsesbetingelser i overensstemmelse med gældende overenskomst.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej 2, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.rudersdal.dk/job?hr=show-job/150766&linkref=112415&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845731

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet