Teamleder til innovativ socialpædagogisk indsats

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du passionen og ekspertisen til at lede et dedikeret team, der yder støtte til voksne med komplekse problemstillinger? Og brænder du for at få nye initiativer løbet godt i gang? 

Bliv en del af vores nyoprettede indsats, hvor du får mulighed for at være med til at opbygge og udvikle et vigtigt tilbud, der gør en direkte forskel i målgruppens liv.

Om PLUS og jobbet som teamleder
Vi søger en teamleder til at stå i spidsen for vores nyoprettede indsats PLUS (Pædagogisk Lokalt Understøttende Samarbejde). PLUS er et nyt tilbud i Fredensborg Kommune, som har til formål at yde socialpædagogisk støtte til særligt udsatte borgere, der har behov for omfattende hjælp og støtte på grund af svære psykiske problematikker og sociale udfordringer. Tilbuddet er udvidet § 85 støtte i egen bolig, som kan leveres dag såvel som aften og weekend, samt om natten i form af en vagttelefonordning. Det forventes, at der indskrives ca. 7 borgere i tilbuddet.

PLUS forventes at opstarte i august 2024 og som teamleder vil du være afgørende for at sikre kvaliteten i vores arbejde og bidrage til udviklingen af vores indsats. Succes i denne stilling indebærer opbygning af et velfungerende team, sikring af høj kvalitet i støtten og kontinuerlig udvikling af tilbuddet.

Teamet er organiseret under Center for Psykiatri og Handicap og kommer til at bestå af 5 medarbejdere udover dig.

Faglig udfordring og høj grad af indflydelse
Som teamleder vil du få en varieret og alsidig opgaveportefølje. Du motiveres af at varetage forskelligartede opgaver, både ledelsesmæssige, administrative og borgerrettede. Du har tydelige faglige grænser, som dine medarbejdere kan navigere i. Vi forestiller os, at du er løsningsorienteret og kan håndtere uenigheder. Du er fleksibel, har overblik og tager ejerskab over opgaverne.

Fælles for opgaverne er, at du vil have ansvar for at sikre driften af PLUS. Det betyder, at du blandt andet skal arbejde med:

  • Drift og personaleledelse af 5 medarbejdere
  • Sikre et tæt samarbejde med målgruppen og relevante aktører
  • Opbygning og udvikling af indsatsen fra bunden
  • Kvalitetssikring af dokumentationsarbejdet
  • Understøtte dine medarbejdere i kerneopgaven ved også selv at yde socialpædagogisk støtte til borgerne, enten ved vanskeligheder i samarbejdet eller ved at dække ind ved fravær 

Dine faglige og personlige kompetencer
Vi forventer, at du har en relevant og veldokumenteret faglig baggrund og flere års erfaring med målgruppen, enten fra borgere der bor i eget hjem, fra botilbud, psykiatrien eller fra rusmiddelbehandling. Erfaring fra at arbejde i en politisk styret organisation er også en fordel.

Vi lægger særligt vægt på, at du har:

  • Erfaring med personaleledelse og drift, herunder vagtplanlægning (eller flair for dette)
  • Dybdegående kendskab til og erfaring med målgruppen
  • Gode samarbejdsevner og evne til at opbygge relationer på tværs af sektorer, herunder bl.a. til hjemmepleje og hjemmesygepleje, FACT og boligselskaber
  • Stærke ledelsesmæssige kompetencer med fokus på opbygning og udvikling

Hvad kan du forvente?
Vi tilbyder en spændende mulighed for at være med til at forme og udvikle et nyt tilbud, hvor din ekspertise og dit engagement vil have en direkte indvirkning på målgruppens liv.

Du kommer til at indgå i et lederteam, hvor du kan hente støtte og sparring. Du får daglig gang på rådhuset, tæt på centerchef og myndighedsleder. Derudover vil du få mulighed for at rekruttere nogle af dine medarbejdere, der også skal ansættes ifm. oprettelsen af PLUS.

Fredensborg Kommune har flere personalegoder, fx en medarbejder- og kunstforening, sundhedsordning, den årlige DHL-stafet og ikke mindst en god kantine, hvor du også kan købe mad med hjem. Du kan besøge vores intranet her.

Løn – og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og til besættelse pr. 1. august 2024. Løn og ansættelsesvilkår forhandles iht. gældende overenskomst og dine kompetencer og erfaring.

På rådhuset arbejder administrationen som udgangspunkt til kl. 18 hver mandag og har fri kl. 13.00 hver fredag. Om fredagen er rådhuset lukket og administrationen arbejder hjemmefra. Som teamleder forventes det, at du indgår delvist i PLUS-vagtplanerne, for at sikre at alle opgaver kan blive dækket, mens du stadig bevarer en passende arbejdsbalance.

Vil du vide mere?
For mere information om stillingen kan du kontakte centerchef Marianne Mandal på tlf. 23678926 eller mbrm@fredensborg.dk.
Du er velkommen til at læse vores ledelsesgrundlag og kommunens Social- og Handicappolitik.

For mere information om PLUS-målgruppen og selve tilbuddet, kan du henvende dig til udviklingskonsulent Maja Kristine Andersen på majka@fredensborg.dk, som kan tilsende yderligere materiale. 

Ansøgningsfristen er tirsdag den 30. april

Der afholdes 1. samtale onsdag den 8. maj og 2. samtale torsdag den 23. maj
Såfremt du går videre til 2. samtale, vil du i perioden mellem samtalerne skulle gennemføre en personlighedstest.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026313

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet