Tandplejen søger tandlæger

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tandplejen i Fredensborg Kommune søger tandlæger pr. 1.12.23 eller snarest derefter. Vi søger dig, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Fredensborg Tandpleje er en moderne tandpleje med 25 medarbejdere fordelt på to klinikker i henholdsvis Kokkedal og Humlebæk, begge klinikker er lokaliseret tæt på motorvejen henholdsvis 30 og 36 km. fra Københavns centrum. 

Vi servicerer ca. 9600 børn og unge mellem 0-21. år og ca. 130 borgere i omsorgstandplejen. På nuværende tidspunkt er ca. 20 borgere visiteret til socialtandplejen og patienterne behandles på en af de to klinikker. Tandreguleringen varetages i et fælles tandreguleringscenter i Helsingør Kommune.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. 

 

Vi tilbyder:

Både fuld tid og på deltid kan være aktuelt. Arbejdet vil fortrinsvis være behandling af børn og unge 0-21. år.

Gode muligheder for faglig sparring og vidensdeling og hvor trivsel og udvikling er højt prioriteret.

Dygtige og engagerede kollegaer. Vi bruger tid på daglig sparring både med de to daglige klinikledere, men også mellem de øvrige medarbejdere. Vi har medarbejdere med mange års erfaring fra kommunal tandpleje, men også yngre medarbejdere. Vi bruger hinanden til læring og sparring, og vi tilstræber, at vi udvikler os sammen.

Moderne klinikker med tidssvarende udstyr indenfor kirurgi, endodonti, røntgen og patientjournaler (SolteqTand).

 

Vi søger:

Omhyggelige tandlæger, gerne med klinisk erfaring, som går på arbejde for at gøre en forskel for tandsundheden blandt børn og unge. Det er vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt, men også indgå i teams og har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

At du har en anerkendende tilgang til børn og unge, og også deres forældre.

At du har lyst til at bidrage til Tandplejens fortsatte udvikling, herunder deltager aktivt i sparring, tværfagligt arbejde og vidensdeling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

 

 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: d. 22.10.23 kl. 23.59

Samtaler afholdes onsdag d. 25.10.23

Tiltrædelse d. 1.12.23. Såfremt du kan starte før, kan dette evt. også komme på tale.

Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV og andre relevante bilag. 

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelser, hvis du kommer i betragtning til en af stillingerne. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og offentlig straffeattest.

For yderligere oplysninger om stillingerne kan Distriktstandlæge Nanna Kreutzfeldt-Jensen kontaktes på tlf. 70807547 eller overtandlæge Pernille Koch på tlf. 29648034.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916988

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet