Relationskompetent matematiklærer til vores skønne 5. årgang

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Matematiklærer til Kokkedal Skole

Brænder du for at undervise skønne børn i matematik? Og ser du dig selv som en del af mellemtrinnet og/eller udskolingen? Så læs med her!

Kokkedal Skole skal være fællesskabets skole. Vi er optagede af at lave en skole båret af og på stærke fællesskaber. En skole hvor både elever og personale oplever at indgå i mange forskellige fællesskaber på tværs af klasser, årgange og alder. Vi vil være en skole, hvor der er deltagelsesmuligheder for alle, både børn og voksne. 

Lyder det som værdier, du kan se dig selv i? Så er det måske lige netop dig, vi søger!

Kokkedal Skole søger en Matematiklærer til vores 5. årgang. På årgangen er tre skønne klasser, så du vil få flere faglige sparringspartnere og et kompetent og stærkt team. 


Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne og være en af de gennemgående kræfter på klassen/årgangen, hvor der arbejdes på, at alle børn oplever sig som en del af meningsfulde faglige- og sociale fællesskaber.
 
Kokkedal Skole
Hos os har vi et stort fokus på at der skabes deltagelsesmuligheder for alle, både børn og personale. Derfor har vi i dette skoleår kastet os ud i at prøve kræfter med at arbejde systematisk med co-teaching. 

Vi har gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder.
Vi har ca. 800 elever fra 0. – 9. klasse fordelt på 3-4 spor. Skolen huser endvidere to af kommunens specialklasserækker, som er en naturlig del af skolens hverdag. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen og samarbejdet vægtes højt, og alle er tilknyttet et årgangsteam.
 
Kreativ og evidensbaseret skole
Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ skole fuld af initiativ og varme. Vi arbejder bl.a. med talent- og interessegrupper efter både personalets og elevernes interesser og gerne tværfagligt. Så hvis du brænder for et særligt område eller en interesse, vil det være muligt sammen med kolleger at lave spændende forløb for mindre grupper af elever i alle aldersgrupper. Det kan være alt fra kreative sysler, håndværk, science mv. Vi inddrager også gerne aktører fra lokalmiljøet og øver os på at skabe endnu tydeligere bro mellem skole- og fritidsliv.
 

Som lærer på Kokkedal Skole vil du blive en del af et årgangsteam. Ud over matematik kunne det være, at du har kompetencer indenfor idræt, billedkunst, historie og/eller kristendom.

Personlig profil 

Du er engageret, stærk i relationer og en naturlig rollemodel. Du formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af dine faglige og personlige kompetencer. Er du endvidere positiv og uhøjtidelig med en humoristisk åre, vil du passe lige ind. 

Du skaber læring og trivsel i kraft af: 

  • En tydelig dagsorden i klassen
  • Anerkendende klasserumsledelse 
  • At være en teamplayer og kunne holde flere bolde i luften
  • Relationsarbejde med udgangspunkt i fællesskabet

 
Kvalifikationer - faglig profil 

  • Uddannet lærer eller meritlærer med stærke faglige kvalifikationer
  • Linjefag i matematik, idræt, billedkunst, historie og/eller kristendom

Du vil opleve 

At blive en del af et dygtigt og ambitiøst lærer- og pædagogfællesskab. Du arbejder sammen med dygtige og søde kolleger, og du kommer derfor ikke til at stå alene omkring dine opgaver. Du vil komme til at dele klasselærerrollen med de øvrige lærere tæt omkring årgangen. 

Dertil kommer du til et lærerkollegie, der lægger vægt på samvær, humor og fællesskab. 

 
Yderligere information
Har du spørgsmål til eller lyst til at besøge skolen, kan du kontakte afdelingsleder Carina Christiansen på 2343 3099 eller skoleleder Kristine Gebuhr på 2177 1319. Se også http://www.kokkedalskole.dk.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse.
Stillingen er på fuld tid. Mødedag hver tirsdag til kl. 16:15

Ansættelsessamtaler og tiltrædelse:

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916378

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet