Pædagog til specialtilbud på Kokkedal Skole: Skab udvikling og trivsel for elever med generelle indlæringsvanskeligheder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog til specialtilbud 

J-klassen på Kokkedal Skole

 

Brænder du for at arbejde med elever der har generelle indlæringsvanskeligheder- og har du lyst til at være med til at udvikle et skoletilbud der udvikler eleverne både fagligt, socialt og menneskeligt.

 

I teamet skal I varetage undervisningen af elevgruppen, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig, for at få den bedst mulige skolegang. Eleverne har generelle indlæingsvanskeligheder og muligvis også andre dianogser indenfor autismespektret og opmærsomhedsforstyrrelser.

Vi har næste år 5 grupper i J- klasserne, hvor der er optil 8 elever i gruppen.

 

Vores pædagogiske tilgange er inspireret af low arousal, TEACCH og elementer fra co-teaching. Men vigtigst af alt er, at vi får motiveret eleverne til læring og her tænker vi også at vore nye ”Innovateket” (et 1400 kvm makerspace) spiller en rolle, ligesom vores fantastiske udearealer også er et læringsrum.

 

Vi har også en anden specialklasserække, for elever med opmærksomhedsforstyrrelser, med hvilken vi tænker, at J-klassens personale skal have et kollegialt fællesskab.

 

Fleksibel skole 

På Kokkedal Skole arbejder vi i selvstyrende teams, hvor undervisningen og skemaet tilrettelægges, så der er mulighed for faglig fordybelse og for at tilrettelægge skoledagen efter elevernes behov. J-klasserne skal være en del af den store og fleksible skole og tilrettelægge aktiviteter og undervisningen så tæt på den almene skole som muligt.

 

Omskiftelig, meningsfyldt hverdag

I det daglige arbejde med eleverne skal du have en god fornemmelse for, hvor den enkelte elev er og om der er behov for at ændre på tilgangen til eleven og undervisningen. Det kræver at du både kan rumme den enkelte elev og få gruppen til at fungere sammen. 

I arbejdet indgår elevhandleplaner og samarbejde med forældre, PPR, skolens almenklasser og ledelse, samt supervision i klasseteamet. 

 

Kvalifikationer - faglig profil:

  • Uddannet pædagog
  • Evne at varetage den faglige og sociale udvikling hos eleverne
  • Kan arbejde ud fra en tydelig specialpædagogisk tilgang
  • Kan skabe én struktureret hverdag ud fra de enges færdigheder
  • Erfaring med målgruppen er en fordel, men ikke et krav

 

Personlig profil 

Udover en empatisk og anerkendende tilgang til eleverne, så er evnen til at samarbejde og være fleksibel nødvendig for at lykkes i stillingen. Du er engageret, aktiv og en naturlig rollemodel. Du formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af dine faglige kompetencer. Er du endvidere positiv og uhøjtidelig, vil du passe lige ind. 

 

Du vil opleve:

  • at blive en del af vores dygtige og ambitiøse specialpædagogiske miljø. 
  • en blanding af nye og erfarne specialpædagogiske kollegaer, der alle står klar til at sparre og dele erfaringer i samarbejde med vores praksisvejleder.
  • fast supervision, på de faglige og personlige udfordringer, der måtte opstå
  • mentorordning for nyansatte
  • kollegaer, der vægter trivsel og faglighed højt, men samtidig lægger vægt på samvær, humor og fællesskab.

 

Kokkedal Skole – fællesskabets skole
På Kokkedal Skole har vi gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder. Vi er i gang med en større renovering af skolen som en del af Fredensborg Kommunes projekt ”Fremtidens Folkeskole”, som skal sikre at vores læringsmiljøer er indrettet til det 21. århundredes læring, hvilket betyder at vi lige om lidt åbner senest skud på ombygningsstammen, - vores ‘Innovatek’.

 

Vi har ca. 800 elever fra 0.–9. klasse fordelt på 3-4 spor. I vores specialklasserække for børn med indlæringsvanskeligheder er 32 elever fordelt på 4 klasser. 
 
Kreativ og innovativ skole
Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ og bevægelse. Vi arbejder bl.a. med talentgrupper efter interesse og gerne tværfagligt.  

Vi vil i kraft af en dedikeret og fagligt kompetent medarbejderstab - der arbejder progressivt ud fra vores veldefinerede værdier: Ansvar, Respekt, Engagement og Professionalisme - fastholde et højt fagligt niveau med dertilhørende gode resultater.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål eller lyst til at besøge skolen kan du kontakte afdelingsleder Karen Aasvang 2159 7254 eller skoleleder Kristine Gebuhr på 2177 1319

 

Ansøgningsfrist 27. juni, 2024 kl. 14.00 – opstart 1. august 2024, der vil være løbende samtaler.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på fuld tid. Mødedag hver tirsdag til kl. 16:30

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet