Modtagelsen i Center for Familie og Unge, Fredensborg Kommune, søger en ny socialrådgiver kollega til en fast stilling, ugentligt 37 timer.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, der som Socialrådgiver/Socialformidler kan gøre en forskel for børn med særlige behov og deres familier

Om Modtagelsen

Center for Familie og Unge har igennem det sidste år oplevet en massiv tilgang af underretninger. Samtidig står vi overfor Barnets lov, hvor flere opgaver skal varetages i Modtagelsen. For at sikre den fortsat høje kvalitet i behandlingen af hver enkelt familie, søger vi endnu en kollega. 

 

Bliver du vores nye kollega, vil du blive en del af en stabil medarbejdergruppe med et højt fagligt niveau og et tæt samarbejde i et godt kollegialt fællesskab. I Modtagelsen er der på nuværende tidspunkt 6 faste rådgivere, en faglig koordinator samt en faglig leder. Modtagelsen vil i forbindelse med Barnets lov bestå af 10 faste rådgivere. Modtagelsen har et tæt og produktivt samarbejde med Børne- og Ungeteamet samt Specialteamet.

Vi vægter vores arbejdsmiljø højt, hvorfor der løbende afsættes tid til at sikre trivsel i teamet og hjælp, efter behov, til strukturering af arbejdet. Når du træder ind i Modtagelsen vil du opleve en positiv energi og summen af faglige drøftelser, højt tempo, latter samt hyggelige kollegiale samtaler, når tiden tillader det i den travle hverdag.

Du kan glæde dig til at blive en aktiv del af vores spændende socialfaglige arbejde med fokus på givtigt tværfagligt samarbejde, med børnene, de unge og deres familier i fokus. 

 

Du vil i Modtagelsen blive taget imod med en god introduktionsplan, så vi sikrer, at du kommer godt fra start, herunder får en introduktion til bl.a. Børne- og ungeteamet, Specialteamet, KUI, procedurer, forretningsgange, kulturen mm. Vi har selvfølgelig også meget fokus på at få dig godt ind i det kollegiale fællesskab, og vi gør os umage for, at du vil føle dig taget godt imod og vel introduceret, så du kan gå i gang med dine arbejdsopgaver og føler dig rustet til dem.

 

Det siger dine kommende kollegaer om Modtagelsesteamet; 

 • Vi er et harmonisk team med høj faglighed og stærk arbejdsmoral. 
 • I vores team er der godt fællesskab og altid plads til faglig og personlig sparring.
 • Vi er et team, der gør brug af hinandens færdigheder og ressourcer og formår at bringe dem i spil når vi i fællesskab læser vores kerneopgave
 • Vi er et team der trives i at arbejde selvstændigt men ved at der altid er en kollega der vil kunne hjælpe når der er behov for det.
 • I vores team er vi optimistiske, engagerede og brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier.
 • Vi har en dygtig og nærværende ledelse, der inddrager os i beslutninger, der gør, at vi dagligt føler os set og hørt.
 • Vi er et team der vægter det sociale meget højt og har stor interesse i hinandens velbefindende.

 

Stillingsbetegnelse 

I Modtagelsen kommer din hverdag til at være alsidig med fokus på det socialfaglige arbejde med børn op til 18 år. Dine primære arbejdsopgaver bliver; 

 

 • Modtage og administrativt oprette underretninger i fagsystemet DUBU
 • Vurdering og screening af underretninger
 • Planlægning samt varetagelse af partshøringer
 • Gennemførelse af børne- og ungesamtaler
 • Udarbejde målbare løsningsfokuserede mål i forbindelse med henvisning til indsatser hos interne eller eksterne leverandører
 • Være ansvarlig for opfølgning på indsatser i de familier som forbliver i Modtagelsen
 • Varetage vagttelefonen og handle på disse henvendelser, herunder handle på akut sager såsom mistanke om vold- og seksuelle overgreb.
 • Deltagelse i netværksmøder med tværfaglige samarbejdspartnere
 • Afholdelse af råd og vejledningssamtaler
 • Yde sparring til samarbejdspartnere såsom skole, dagtilbud, psykiatri, politi, børnehus Hovedstaden mv.

 

I Center for Familie og Unge arbejder vi ud fra den løsningsfokuserede metode og Fælles sprog, som afspejler måden vi taler med og om borgere, vores børnefagligundersøgelser, handleplaner, faglige drøftelser, herunder konkrete detaljerede beskrivelser af barnet/den unges bekymrende handling. I Centeret har vi en LØFT- og Fælles sprogkonsulent, som vil sikre, at du bliver klædt på ift. metoderne og understøtte dig, alt efter behov.

 

Du får fleksibel arbejdstid, metodesupervision i teamet af eksterne supervisor samt hjemmearbejdsplads. Center for Familie og Unge har de sidste måneder afholdt digital fredag, hvor alle arbejder hjemmefra, dette tiltag bliver udrullet til alle rådhuspersonaler pr. 01. januar 2024. 

Du skal være opmærksom på, at der selv på digitale fredage forekommer vagtsager, som kræver fysisk fremmøde. 

Vi arbejder i DUBU, hvorfor et kendskab til dette system vil være at foretrække. 

 

Din profil

Du er omstillingsparat og villig til at udvikle ikke bare dig selv fagligt, men også din arbejdsplads i en positiv retning. Du har evnen til at holde overblik i en meget omskiftelig sagsstamme, herunder starte nye sager op og samtidig færdiggøre andre påbegyndte sager og arbejdsopgaver, såsom afgørelser, henvisninger, referater mv. Du har fokus på den faglige kvalitet ved anvendelse af den løsningsfokuserede metode, og du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere, hvor du har evnen og lysten til at arbejde på tværs af forskellige faggrupper.

Du er nysgerrig og stiller spørgsmål, når du er i tvivl eller undres, og du kan udvise fleksibilitet i pressede situationer samt håndtere en uforudsigelig hverdag.

 

Om Center for Familie og Unge, CFU

I CFU er vi organiseret i teams; Ledelsesteam, Modtagelsen, Børne og Ungeteam, Specialteam, Team for koordinering og administration, samt en række institutioner. 

 

Fredensborg Rådhus er placeret på adressen Egevangen 3B, 2980 Kokkedal og ligger lige ved siden af Helsingørmotorvejen ved afkørslen til Kokkedal.

 

Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt faglig leder Catrine Svendborg på telefon 41 13 16 26 eller Myndighedsleder Rikke Schiønning på telefon 21 55 05 25 

 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i principperne om Ny Løn. 

Ansøgningsfristen den 11. december 2023, kl. 12.00

Det vil blive afholdt løbende samtaler.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest den 1. februar 2024.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946593

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet