Matematiklærer til spændende folkeskole i Kokkedal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Matematiklærer til Kokkedal Skole

Du er stærk i relationer og samarbejde, du har et positivt og lyst livssyn og så er du uddannet lærer med linjefag i matematik. Du er vild med indskolingen og mellemtrinnet og så er du nysgerrig på og optaget af at understøtte og udvikle stærke fællesskaber blandt både børn og voksne på skolen. Du brænder for undervisning, der skaber deltagelsesmuligheder for alle børn og du kan næste ikke vente med at søge denne stilling nu!

Kokkedal Skole

Vi er en folkeskole med ca. 800 elever fra bh.kl.–9. klasse fordelt på 3-4 spor. Vi huser også to af kommunens specialklasserækker, som er en naturlig del af skolens hverdag. 

Du vil møde ca. 130 engagerede medarbejdere. Teamstrukturen og samarbejdet vægtes højt og alle personaler er tilknyttet et årgangsteam. Der holdes ugentlige teammøder og vi arbejder med fleksibelt skema.
Du vil opleve gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder. Vi har netop afsluttet større renovering af indskolingen, som en del af Fredensborg Kommunes projekt ”Fremtidens Folkeskole”. Dette for at sikre at vores læringsmiljøer er indrettet til det 21. århundredes læring.

Fællesskabets Skole

Vi vil gerne være Fællesskabets skole. Vi arbejder inkluderende og er en kreativ og evidensbaseret skole med masser af initiativ og mod på at gå andre og nye veje. Vi arbejder bl.a. med talent- og interessegrupper for vores børn og unge. Dette gør vi gerne tværfagligt og med inddragelse af sparringspartnere fra ”den virkelige verden”. Vi har i år åbnet vores 1700 m2 store mega-makerspace, Innovateket, hvor der er højt til loftet og plads til alle. Se gerne mere på skoleleder Kristine Gebuhrs LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/kristine-gebuhr-3b4a6b164

Der ud over har vi Co-teaching, som et andet af vores store udviklingsområder. Du skal have lyst til at være med til at løbe det endnu mere i gang. 

Du skal alt i alt være med til at skabe en skole, hvor der er rum for både faglige og sociale fællesskaber mellem både børn og voksne på tværs af alder og afdelinger, med udgangspunkt i interesser og med rum til fordybelse.

Din personlige og faglige profil:

  • Du har et inkluderende børne- og menneskesyn, og arbejder anerkendende med børn og forældre. 
  • Du er fagligt velfunderet og optaget af, hvad der virker i skolen. 
  • Du er god til at skabe relationer og understøtte fællesskaber
  • Du sætter pris på samarbejde

Vi tilbyder dig:

  • En plads i vores indskoling
  • En skole, hvor vi brænder for at være hver dag
  • Et tillidsfuldt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er latter og højt til loftet
  • Et alsidigt og varieret job i et positivt skolemiljø
  • En skole som drives af et stort engagement og omsorg for alle børn
  • Plads og rum til det du kommer med

 

Hvis ovenstående har gjort dig nysgerrig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisbeth Gregersen på 21844106 eller souschef Niklas Winsten på 41218105 for nærmere information. 

Tøv endelig ikke med at sende din ansøgning,

Ansøgningsfrist d. 26. juni kl. 12.00. Vi holder løbende samtaler.

Ansættelse d. 1. august 2024

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065766

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet