Matematiklærer til Kokkedal Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Matematiklærere til Kokkedal Skole

Du er en dygtig lærer med linjefag i matematik og naturfag, eller du brænder for undervisning af børn med specielle behov?

Du brænder for den differentierede undervisning og du tager højde for elevernes tænkning og forskellige forudsætninger.

Vi søger lærere til både indskoling, mellemtrin og specialområdet som er nysgerrig og reflekterende over egen praksis. Mere konkret stykker vi skemaet sammen, når vi kender dine ønsker og kompetencer.

Indskoling/mellemtrin:

Som lærer på Kokkedal Skole bliver du tilknyttet et årgangsteam og dine undervisningstimer vil primært være på netop denne årgang. Udover matematik kunne det være spændende, hvis du har en kreativ eller naturfaglig profil. Måske er du også er matematikvejleder eller har lyst til på sigt at tage en vejlederuddannelse. 

Specialrækken:

Vi startede i august 2023 et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsforstyrrelser, her søger vi en matematik- og naturfagslærer. PT er gruppen på 8 elever, hvor der er tilknyttet 4 voksne. I teamet skal I varetage undervisningen af elevgruppen, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig, for at få den bedst mulige skolegang. Eleverne er ikke nødvendigvis diagnosticeret, men har som udgangspunkt vanskeligheder med opmærksomheden og muligvis også inden for autismespektret og er normaltbegavede, som betyder at de får en fuld afgangseksamen fra folkeskolen.

Fleksibel skole 

På Kokkedal Skole arbejder vi i selvstyrende teams, hvor undervisningen og skemaet tilrettelægges, så der er mulighed for faglig fordybelse og for at tilrettelægge skoledagen efter elevernes behov. I hvert team er der en skemalægger og en teamkoordinator.

Din personlige og faglige profil

Udover en empatisk og anerkendende tilgang til eleverne, så er evnen til at samarbejde og være fleksibel nødvendig for at lykkes i stillingen. Du 

  • er engageret, aktiv og en naturlig rollemodel
  • formår at sparre, dele viden og i samarbejde med dit team skabe udvikling i kraft af dine faglige kompetencer
  • har et inkluderende børne- og menneskesyn
  • er fagligt velfunderet og optaget af, hvad der virker i skolen. 
  • er god til at skabe relationer
  • sætter pris på samarbejde
Du vil opleve
  • at blive en del af vores dygtige og ambitiøse teams
  • en blanding af nye og erfarne kollegaer, der alle står klar til at sparre og dele erfaringer
  • mentorordning for nyansatte
  • kollegaer, der vægter trivsel og faglighed højt, men samtidig lægger vægt på samvær, humor og fællesskab
Fællesskabets Skole

Vi vil gerne være Fællesskabets skole. Vi arbejder inkluderende og er en kreativ og evidensbaseret skole med masser af initiativ og mod på at gå andre og nye veje. Vi arbejder bl.a. med talent- og interessegrupper for vores børn og unge. Dette gør vi gerne tværfagligt og med inddragelse af sparringspartnere fra ”den virkelige verden”. Vi har netop åbnet vores 1700 m2 store mega-makerspace, Innovateket, hvor der er højt til loftet og plads til alle. Se gerne mere på skoleleder Kristine Gebuhrs LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/kristine-gebuhr-3b4a6b164

Der ud over har vi Co-teaching, som et andet af vores store udviklingsområder. Du skal have lyst til at være med til at hjælpe personalet med at løbe det endnu mere i gang.

Du skal alt i alt være med til at skabe en skole, hvor der er rum for både faglige og sociale fællesskaber mellem både børn og voksne på tværs af alder og afdelinger, med udgangspunkt i interesser og med rum til fordybelse.


Kreativ og innovativ skole
Vores læring er meningsfuld, progressiv og virkelighedsnær – vi er en kreativ og evidensbaseret skole fuld af initiativ og bevægelse. Vi arbejder bl.a. med talentgrupper efter interesse og gerne tværfagligt.  
Vi vil i kraft af en dedikeret og fagligt kompetent medarbejderstab - der arbejder progressivt ud fra vores veldefinerede værdier: Ansvar, Respekt, Engagement og Professionalisme - fastholde et højt fagligt niveau med dertilhørende gode resultater.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål eller lyst til at besøge skolen kan du kontakte afdelingsleder Hvis ovenstående har gjort dig nysgerrig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisbeth Gregersen på 2184 4106 eller afdelingsleder Karen Aasvang på 2159 7254 for nærmere information.

Tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 8 maj kl. 12.00. Samtaler d. 13 maj.

Ansættelse d. 1/8- 24.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingerne er på fuld tid. Mødedag hver tirsdag til kl. 16:30

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Holmegårdsvej 101-102, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026897

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet