Form fremtidens trafikløsninger i Fredensborg Kommune - Bliv en del af vores dedikerede trafikteam!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at forme fremtidens trafikløsninger i Fredensborg Kommune. 

Vi søger nye kræfter som sammen med gode kollegaer, brænder for at gøre trafikken sikker og trafikanterne trygge og grønne. Er du på hjemmebane i analyse, udvikling og realisering af trafiksikre løsninger - og kan du lide at samarbejde med borgere, politiet og fagnørder? Så er det dig vi har brug for!

Vi tilbyder
Du bliver en del af trafikteamet, som er et lille team, med mange fagligheder, og dygtige og engagerede kollegaer. Vi sætter stor pris på at samarbejde og dele viden - ikke kun i teamet men i hele Center for By og Land, som vi er en del af. 

Du får gode muligheder for at præge og styre dine egne opgaver, og det er nemt at få hjælp og sparring. Teamets og centerets samarbejdsform er uformel og positiv, og der er altid tid til et grin. Vi lægger vægt på vigtigheden af balance mellem arbejde og privatliv. For eksempel arbejder vi alle sammen hjemmefra om fredagen.

Opgaver
Vi er i 2022 kåret til den bedste kommune til skole-trafiksamarbejde, vi skal i gang med at lave en hastighedsplan og en cykelstrategi, og så er vi med i et forsøg om 40-km/t-zoner i byer. Det skal du hjælpe med. Derudover skal du også: 

  • Analysere ulykker, lokaliteter og konkrete projekter.
  • Udvikle trafikale løsninger og realisere dem sammen med driftsafdelingen eller eksterne entreprenører. 
  • Samarbejde med borgere, kollegaer, politikere, politiet og andre myndigheder. 
  • Behandle og svare på borgerhenvendelser om trafikale forhold.
  • Deltage i teamets løbende opgaver og møder samt seminarer om trafikale emner.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør eller tilsvarende inden for trafik eller planlægning. Erfaring er en fordel, men er du nyuddannet, skal du ikke tøve med at søge.  
Vi går ud fra, at du har:

  • Kendskab til trafikplanlægning, trafikanalyser og lovgivning på området.
  • Evne til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Gode kommunikationsevner på dansk, både skriftligt og mundtligt
    … og du har garanteret flere andre kompetencer som vi gerne vil høre om.

Om Center for By og Land
I Center for By og Land er vi ca. 70 kolleger, der lægger vægt på at yde god og kompetent service i samarbejde med virksomheder, borgere, kollegaer og politikere. I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klima, affald, mobilitet og infrastruktur, erhverv og turisme. Vi arbejder aktivt med inddragelse, formidling og tværfagligt samarbejde for at skabe de bedst mulige løsninger.

I centeret lægger vi vægt på et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone, et tæt og tillidsfuldt samarbejde, høj faglighed og engagement.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer med en fleksibel arbejdstid. Fredensborg Rådhus har lukket hver fredag og det betyder, at du har en fast hjemmearbejdsdag hver fredag.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer og i henhold til principperne i Ny Løn. 

Vil glæder os til at høre fra dig
Vi ser frem til din motiverede ansøgning og CV senest den 30. juni. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 2. og 3. juli og håber, at du kan starte efter sommerferien.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Jacob Wrisberg på mobil 40 93 20 17, Landinspektør Michael Høi Rasmussen på mobil 30 58 83 12 eller Trafikplanlægger Helle Riis Lindevall på mobil 30 61 84 89.

Fredensborg Kommune ligger i Nordsjælland og har ca. 40.000 indbyggere. Rådhuset ligger i Kokkedal og er nemt at komme til både med bil og bus. 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068057

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet