Cater/ernærringsassistent til vores rådhuskantine i Kokkedal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lige nu søger vi dig, som gerne vil være med til at give vores kollegaer den bedste oplevelse, når de træder ind i vores kantine. 

Du vil blive en del af kantinens team, og du får en travl hverdag, hvor to dage ikke er ens. 

Rådhusets kantine tilbereder hver dag en varieret og lækker frokost til ca. 200-220 medarbejdere samt forplejning til møder og særarrangementer. Vi har et stærkt fokus på bæredygtighed og arbejder målrettet for at reducere madspild.

Lyder det som noget for dig, så læs mere her:
 

  • Dine primære opgaver vil bestå af produktion af den daglige salat buffet samt produktion af kolde og varme retter, sandwich, pålæg og mindre anretninger til møder og arrangementer. Du er sammen med dine kollegaer med til at sikre, at kantinen altid leverer et måltid i høj kvalitet.
     
  • Du er en del af teamet i køkkenet, hvor du også hjælper til med forfaldent arbejde, herunder opvask, rengøring, varemodtagelse og servicering af vores gæster til den daglige frokostservering, samt ugentlig menuplanlægning.
     
  • Det er vigtigt, at du har et godt kendskab til brug af Office pakken og online bestilling af varer, samt har et godt overblik og arbejder systematisk. Du tager ansvar for dine opgaver og arbejdsområder og er god til at organisere. Du brænder for at levere en tilfredsstillende leverance, også i pressede situationer.
     
  • Du skal af natur være ansvarsbevidst, serviceminded og udføre service med en professionel tilgang og selvfølgelig altid have øje for gæstens behov og med et smil på læben. Det er en fordel hvis du har erfaring fra tilsvarende stillinger i restaurationsbranchen.
     

Du bliver en del af et godt og nytænkende team
Du bliver en del af et team, som i dag består af en kantineleder, én ernæringsassistent, én tjener/service assistent og én kantinemedhjælper. I alt 4 medarbejdere med hvert sit ansvarsområde, men som alligevel arbejder tæt sammen og hjælper hinanden i hverdagen. Du vil indgå i en rotation mellem den grøn afdeling og det kolde og varme køkken. Alle i teamet sætter samarbejde og fællesskab højt og vi trives bedst med en uformel og humoristisk tone i køkkenet.

Information:
Tiltrædelse snarest muligt.

Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2024 kl. 12. og vi holder ansættelsessamtaler den 19. januar 2024.

Løn og ansættelsesvilkår:

Der er to muligheder angående timeantal:

  • 31 timer om ugen inkl. frokost med en arbejdstid fra mandag til torsdag og fri hver weekend. 
  • 37 timer om ugen inkl. frokost med en arbejdstid fra mandag til fredag og fri hver weekend. Om fredagen er arbejdsstedet i køkkenet på et plejecenter i Fredensborg, hvor du indgår i den daglige produktion. 

Når du sender din ansøgning skal du tage stilling til om du ønsker ansættelse på 31 timer eller 37 timer.

Du skal dog medregne, at kunne møde ind ca. 5 mandage om året, typisk i tidsrummet kl. 18-21, ifm. afvikling af politiske møder – denne del aflønnes særskilt.
 

Du kan læse mere om vores arbejdsplads på www.hosfrede.dk
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kantineleder Jacques Marcel Bryde tlf.  25 27 32 84. 
Jacques kan ikke træffes telefonisk i perioden 23. december 2023 til 1. januar 2024 pga. ferieafvikling.

Så har du lyst til at være en del af holdet, Så tøv ikke - Send os din ansøgning - vi glæder os til at læse den!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5958355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet