Analytisk og initiativrig konsulent til Fredensborg Kommunes indkøbsteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine juridiske, forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø? 

 

Så finder du ikke et bedre sted at gøre det end hos Fredensborg Kommune, hvor vi lige nu søger en dygtig, engageret og handlekraftig contract manager til kontraktstyringsgruppen i Team Udbud og Indkøb. Du kan have lang erfaring med kontraktstyring, men du kan også være nyuddannet – blot dit udgangspunkt er i orden, og du har mod på at lære en masse.

 

I Fredensborg Kommune anses udbud, kontraktstyring og kategoristyring for strategisk vigtige områder, som prioriteres højt. Indkøbsteamet består af 12 kompetente og ambitiøse medarbejdere, heraf 6 contract managers. I tæt samarbejde varetager teamet opgaver indenfor strategisk analyse, kontraktstyring, kategorioptimering og udbud. Hvis du er nyuddannet, sikrer teamet, at du får videreudviklet dine kompetencer indenfor indkøbsområdet. 

 

Vores arbejde er målrettet og fokuseret mod at understøtte kommunens primære aktiviteter på tværs af hele organisationen, og vi lægger stor vægt på, at vores rådgivning er på det højeste faglige, juridiske, kommercielle og etiske niveau. Vi har fokus på professionelle og effektive indkøb i alle faser af processen - både før, under og efter et udbud. Som klimakommune har vi ligeledes ambitioner om, at vores indkøb skal være mest muligt bæredygtige, og overvejelser om dette indgår derfor i alle faser af en indkøbsproces.

 

Stillingen som contract manager

Team Udbud og Indkøb arbejder strategisk med udbud og kontraktstyring på tværs af hele organisationen, og der er således en bred kontraktportefølje inden for hele kommunens opgaveområde, herunder både varer og tjenesteydelser, it-systemer og software, sociale ydelser, tekniske rådgivere samt bygge- og anlægsopgaver. 

 

Din kontraktportefølje vil bestå af en række kontrakter, der sammensættes ud fra dine kompetencer og interesser.

Som contract manager er din fornemste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for kommunen. 

 

Det indebærer løbende analyser af data og indkøbsadfærd, drøftelser af optimeringsmuligheder i forhold til økonomiske, kvalitetsrigtige og bæredygtige indkøb samt igangsættelse af initiativer, der kan understøtte den ønskede adfærd i kontrakternes levetid. Endvidere vil du som contract manager blive en vigtig sparringspartner for de af teamets udbudskonsulenter, der gennemfører udbud indenfor din kontraktportefølje.  

 

Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring. 

 

Vi tilbyder en arbejdsplads i et inspirerende og energisk team med højt til loftet, gode faglige udviklingsmuligheder, en fornuftig balance mellem familie og arbejdsliv, mulighed for hjemmearbejde og ikke mindst fantastisk gode kollegaer.

 

Faglige og personlige kvalifikationer

Du brænder for at skabe værdi for hele organisationen via kontrakter, analyser, interne samarbejder og leverandørsamarbejder. Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.adm., cand.merc.scm., cand.merc.jur. eller cand.polit.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • Er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig og lære nyt
  • Har forståelse og interesse for forretningsmæssige sammenhænge, og at du er i stand til at sætte dig ind i og analysere sager og skabe overblik
  • Kan skabe overblik i projektarbejde og formår at håndtere og styre projekter sikkert i mål
  • Egenhændigt kan initiere, drive og gennemføre analyser, herunder bearbejde data i Excel, med henblik på til stadighed at optimere og finde forbedringsmuligheder
  • Har en høj grad af skriftlighed og kan præsentere data og analyser struktureret 
  • Lægger vægt på at kommunikere klart, præcist og professionelt både skriftligt og mundtligt
  • Har lyst til at have en udadvendt rolle som rådgiver og projektleder
  • Er initiativrig, handlekraftig, virkelysten, vedholdende og troværdig og kan skabe netværk og relationer både internt og eksternt

 

Du vil – uanset om du er nyuddannet eller har lang erfaring – få masser af hjælp og sparring fra dine kommende kollegaer og leder, og du kommer altså ikke til at stå alene med opgaverne.

 

Praktisk om stillingen

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen (inkl. frokost), men der er for den rette kandidat også mulighed for en stilling på nedsat tid. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden samt individuel tilrettelæggelse af arbejdsopgaver og arbejdsdag.

 

Løn forhandles individuelt efter principperne i Ny løn.

 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Chefindkøber Jennifer Brethvad på 51 92 93 48 

Chefkonsulent, Koordinator for kontraktstyring Mette Vinther på 29 21 55 16

Contract manager Ann-Sofie Kyhnauv-Vejgaard på 22 80 66 44

Category manager Rikke Nygaard på 29 65 79 22

 

Ansøgningsfrist er mandag den 8. januar 2024 kl. 10:00

Ansøgningen skal sendes via Kommunens Rekrutteringssystem. 

 

Vi forventer at afholde første samtale med relevante kandidater mandag den 15. januar og anden samtale onsdag den 24. januar. Ansættelse per 1. marts 2024 eller snarest muligt.

 

Om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune er en attraktiv arbejdsplads i Nordsjælland. Geografisk er vi godt placeret 20 min. fra København, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportforbindelser. Hele administrationen er samlet på Fredensborg Kommunes rådhus på Egevangen i Kokkedal.

 

Kommunens administrative organisation tager afsæt i en række overordnede hensyn bl.a. koncerntænkning og en enkel forvaltningsstruktur, proaktiv administration og direktion, stærk faglig ledelse med sans for helheden og tværgående prioriteringer og kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947551

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet