Social - og sundhedsassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Social – og sundhedsassistent til Humlebæk hjemmepleje

 

Er du en dedikeret og omsorgsfuld social – og sundhedsassistent med et hjerte, der banker for hjemmeplejen i borgers eget hjem? Vil du være en del af et team, der arbejder på at forbedre livskvaliteten for borgere her i Humlebæk? Så er dette jobopslag måske det, du har ventet på!

Vi har brug for en social – og sundhedsassistent i dagvagt på 32-37 timer, gerne snarest muligt. 

Weekendvagt vil være hver 3. weekend og 4-5 helligdage om året. 

I Humlebæk hjemmepleje har dine kollegaer flere års erfaring inden for faget. Det betyder ikke, at du behøver at have samme erfaring, da du vil finde stor støtte og mulighed for faglig udvikling i form af sparring og samarbejde med dine kollegaer. 

Vi arbejder i selvstyrende teams, som vi i de sidste to år har været med til at udvikle til stor gavn for borgerne og vores medarbejdere. 

Sammen med dine kollegaer har du ansvaret for at vurdere, planlægge, gennemføre og evaluere elementære pleje og omsorgsopgaver. I vores teams har vi dagligt koordineringsmøder og triagemøder, hvor du sammen med sygeplejersken vil have ansvar for at være mødeleder. Hver anden uge er der tværfagligt møde med visitationen og øvrige samarbejdspartnere, hvor borgernes problematikker tages op i et fagligt forum.

Vi dokumenterer i KMD Nexus og har stor fokus på at arbejde med en tidstro dokumentation. Du vil selvfølgelig få en grundig oplæring heri. 

Du er uddannet social – og sundhedsassistent og kan favne faget bredt i det, at vi har borgere med stor komplicitet. Du er udadvendt, imødekommende og bliver ikke slået ud af at have flere bolde i luften ad gangen. Derudover har du helt styr på, hvad der forventes af dig ud fra din uddannelse. 

Du ser det som en naturlig og vigtig del af dit arbejde som social – og sundhedsassistent at hjælpe borgerne med personlig pleje og praktiske opgaver i hjemmet. Du er kendt for at være god til den relationelle tilgang til det enkelte menneske og deres pårørende. Dine kollegaer sætter stor pris på dig, fordi du ser samarbejde, tværfaglighed og kollegaskab som en vigtig del af et godt arbejdsmiljø.

Du har et godt overblik, et positivt sind og er ikke bange for at give en ekstra hånd, hvor der er brug for det. 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en velfungerende kommune, hvor du vil have mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og gøre en forskel i borgernes liv. Vi har fokus på efteruddannelse og et godt arbejdsmiljø, der støtter din trivsel og udvikling. 

Vi har daglig kollegial sparring og en hverdag, der byder på struktur og ikke mindst ambitioner. Der er plads til grin, og alle har hjertet på rette sted. Vi har et godt samarbejde i hele vores personalegruppe på tværs af både teams og af kommunens samarbejdspartnere. 

Lyder dette som dit drømmejob? Så send en ansøgning og CV senest den 11. marts 2024 kl. 12:00.

Vi ser frem til at byde dig velkommen, som en vigtig del af vores team i Fredensborg 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Birgitta Warnke på tlf.nr.: 2117 8726.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001765

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet