Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte trods forbud, Espergærde

Søndag morgen klokken 07.50 blev en 22-årig mand fra Randers standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han tidligere havde fået udstedt et kørselsforbud.

 

Truede ekspedient, Hørsholm

En mand truede klokken 08.56 en ekspedient i 7-Eleven på Kokkedal Stationsvej ved at vise en knivlignende genstand i forbindelse med, at manden blev bedt om at forlade forretningen, efter han havde stjålet en chokoladebar. Manden beskrives som afrikansk af udseende, 25-35 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning, mørk i huden, engelsktalende, iført grå joggingbukser, mellemlang sort jakke med hætte og dunjakke indenunder samt kasket. Han medbragte en rygsæk og muligvis en kniv.

 

Rat stjålet, Værløse

Et rat er mellem torsdag klokken 17.00 og søndag klokken 10.40 blevet stjålet fra en Mercedes, som stod i Skolekrogen. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven er kommet ind i bilen.

 

Mistede livet i trafikulykke, Kgs. Lyngby

En 51-årig kvinde mistede søndag formiddag livet i forbindelse med en trafikulykke i buslommen ved afkørsel 16 på Helsingørmotorvejen, hvor en 63-årig mand mistede herredømmet over sin bil og påkørte det busskur, hvor kvinden stod. Kvindens pårørende er blevet underrettet. Den 63-årige fører af bilen er sigtet for uagtsomt manddrab.

 

Brand i køleskab, Helsingør

Klokken 14.10 kom en anmeldelse om, at der var brand i et køleskab i en ejendom på Anemonevej. Branden blev hurtigt slukket og ingen personer kom til skade.

 

Taget for butikstyveri, Hillerød

En 36-årig mand blev klokken 15.07 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor han havde stjålet diverse madvarer. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Sigtet for spirituskørsel, Gilleleje

En 84-årig mand fra Gilleleje blev klokken 15.27 standset på Nordre Havnevej. Her blev han sigtet for spirituskørsel, da det viste sig, at han havde en promille, som var højere end tilladt. Manden blev endvidere taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Mistænkelig kvinde tog billeder, Jægerspris

Klokken 15.35 kom en anmeldelse om, at en kvinde godt en times tid tidligere havde taget billeder af et hus på Vikingevej. Kvinden blev beskrevet som østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, lyst langt hår, iført mørkt joggingtøj og pandebånd. Hun medbragte en lille rygsæk.

 

Stjal telefoncover, Hillerød

Klokken 15.50 blev en 21-årig mand fra Frederiksværk taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor han havde stjålet et cover til en mobiltelefon. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Unge butikstyve på spil, Birkerød

Tre 12-årige piger fra Birkerød blev søndag eftermiddag afsløret i butikstyveri i Føtex på Stiholmsvej, hvor de havde stjålet make-up. Pigernes forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

Nægtede at oplyse sit navn til politiet, Helsingør

En 34-årig mand fra Helsingør blev klokken 18.37 anholdt, da han ikke ville oplyse sit navn til politiet i forbindelse med en politiforretning i Helsingør Bycenter, hvor han optrådte aggressivt. Manden blev løsladt senere, efter det var lykkedes at konstatere hans identitet.

 

Mindreårig butikstyv, Værløse

En 13-årig dreng blev søndag kl. 19.30 taget for butikstyveri, efter at han stjal en mindre mængde goder fra Meny på Bymidten i Værløse. Forældre og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Truet med kniv, Slangerup

En 17-årig ung mand fra Slangerup blev søndag kl. 20.05 truet med kniv af maskerede gerningsmænd ud for Slangerup svømmehal på Idrætsvej. Den 17-årige flygtede, hvorefter gerningsmændene forlod stedet i flere biler. Gerningsmændene beskrives som: A: iført sort tøj, bærende en 15 cm lang kniv. B: iført sort dunjakke, blå halsedisse, sorte bukser, sorte sko. 

 

Trusler på livet, Værløse

Søndag kl. 21.26 blev en 34-årig mand fra Værløse antastet af en ukendt gerningsmand, der truede med, at han ville stikke ham ned, hvis den forurettedes hund gøede igen. Den ukendte gerningsmand beskrives som: Østeuropæisk af udseende, lys hud, 35-40 år gammel, 175-180 cm høj, kraftig af bygning og med kort, sort hår. Vedkommende talte dansk med accent og var iført en grøn dynejakke og sorte joggingbukser. 

 

Indbrud i bil, Farum

En ukendt gerningsmand brød søndag aften kl. 21.54 ind i en bil på Birkehøjterrasserne i Farum. Personen flygtede fra stedet, da han blev råbt af sagens anmelder. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk/europæisk af udseende, 30 år, 190 cm høj. Vedkommende var iført en sort jakke, hvid halsedisse, mørkegrønne bukser, mørk hættetrøje. 

 

Røveri i 7-eleven, Farum

Søndag kl. 23.00 truede en ukendt gerningsmand sig ved hjælp af en kniv til et større pengebeløb i 7-eleven på Jernbanevej i Farum. Gerningsmanden forlod stedet til fods og beskrives som: Mand, 30 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af bygning. Vedkommende talte dansk og var iført sort tøj, mundbind og blå handsker. 

 

Bil sat i brand, Kokkedal

En bil blev søndag kl. 23.26 sat i brand ved Fredtoftevej i Kokkedal. Branden skønnes påsat, da der ved bilen blev fundet en åben benzindunk.

 

Mistænkelig mand i hus, Hellerup

En 41 årig kvinde fra Hellerup vågnede søndag aften kl. 23.34 ved, at en ukendt mand stod i vedkommendes hus på Henningsens Alle i Hellerup. Den ukendte mand undskyldte, og forlod herefter huset. Den ukendte mand beskrives som: Mand, 30—35 år gammel, 180 cm høj, ca. 70. kg og som havende kort, blond hår. Han var iført en mørkeblå jakke. En patrulje rykkede ud til stedet, men kunne ikke lokalisere manden. 

 

Brand i remise, Fredensborg

Mandag kl. 00.34 kom der melding om, at en industribygning/remise på Kastanievej i Fredensborg var i brand. Branden resulterede i, at Kastanievej og Benediktevej i nat midlertidigt var spærret. Området omkring branden er afspærret, da der er risiko for at bygningens skorsten kan styrte sammen.

 

Cigarettyveri, Nærum

Ukendte gerningsmænd stjal mandag morgen kl. 03.54 kartoner med cigaretter fra en forretning på Langhaven i Nærum.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 14.-20. november 2022


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi