Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Farum

En 42-årig mand fra Skovlunde mistede kl. 8.26 herredømmet over sin varebil med trailer på Hillerødmotorvejen ved Farum i nordlig retning. Traileren var lastet med to køretøjer. Det var overlæs og vådt føre, der førte til, at manden mistede herredømmet og kørte ind i autoværnet med 60-70 km/t. Det ene lastet køretøj røg af traileren og den anden sad delvist på traileren, mens traileren var kørt fast under det østlige autoværn. Betydelig materiel skade, men ingen melding om personskade. Politi og brand tilstede. Traileren frigjort fra fra autoværn uden at man behøvede at skære i det. Kl. 10.10 meldes vejen genåbnet.

 

Butikstyveri, Kokkedal

En 66-årig mand fra Hørsholm blev taget for butikstyveri I Rema ved Egevangen i Kokkedal. Hændelsen fandt sted den 16.01 kl. 17.13 og anmeldt kl. 8.35. Manden havde fyldt en indkøbsvogn med almindelige dagligvarer for i alt 961 kr., og i mylderet af mange mennesker forlod han butikken uden at betale. Udenfor butikken blev han pågrebet af personalet, hvorefter han stak af, og derefter fanget på den anden side af butikscentret. 

 

Indbrud i skur, Kokkedal

Indbrud i skur på Avderødvej i Kokkedal mellem den 16.1 kl. 23.00 og den 17.1 kl. 05.00, hvor der blandt andet blev stjålet fire vinkelslibere, tre slibemaskiner og fire motorsave.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 84-årig kvinde kvinde fra Melby kørte kl. 9.52 ind i et helleanlæg med to vejskilte på Frederiksværkvej i Frederikværk. Ingen melding om personskade.

 

Tricktyveri, Helsingør

En 82-årig mand fra Alsgårde blev kl. 11.42 udsat for tricktyveri på Stengade. Efter at have hævet penge ved Nordeas hæveautomat var han blevet kontaktet af en kvinde og mand, som havde bedt om hjælp til at finde ud af, hvordan man hævede. Undervejs havde de stjålet mandens hævekort fra hans lomme, hvorefter de havde hævet 14000 kr., da manden havde forladt automaten. Manden formodede, at de inden da havde afluret hans pinkode.

 

Færdselsuheld, Virum

Sammenstød mellem to biler på Grønnevej i Virum kl. 13.04, da en 30-årig kvinde fra Lyngby skifter vognbane ind foran  en anden bil og der sker et sammenstød. Ingen melding om personskade.

 

Kørte bil uden førerret, Birkerød

En 47-årig kvinde fra Birkerød blev kl. 16.21 sigtet for at køre bil på Stationsvej i Birkerød, selvom hendes kørekort var inddraget.

 

Tricktyveri, Hørsholm

En 83-årig kvinde fra Hørsholm fik kl. 15.00 besøg af en kvinde, som sagde, at hun skulle tjekke vinduerne. Hun var derefter gået rundt og havde sprayede/forstøvet på vindueskarmene og derefter gået ud i køkkenet, hvor der var blevet stjålet 3-400 kr. fra forurettedes pung. Den 83-årige var dårligt gående, så hun var blevet siddet inde i stuen.

 

Konfiskeret hash, Birkerød

En 21-årig mand fra Birkerød er tirsdag kl. 21.59 blevet sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter en patrulje ransagede hans bil på Bistrupvej og derved fandt en mindre mængde hash. 

 

Øltyv, Kokkedal

En ukendt gerningsmand stjal tirsdag kl. 22.10 en 9-pack med øl fra 7-Eleven på Kokkedal Stationsvej. 

 

Kørte uden førerret, Hillerød

Tirsdag kl. 22.35 blev en 30-årig kvinde fra Hillerød standset på Isterødvejen i Hillerød, hvor det viste sig, at hun førte sit køretøj mens hun var frakendt førerretten. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi