Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

FUH. ringe mat, skade u/P-skade

På Hillerødmotorvejen i vestgående retning var der mandag kl 12.04 et solouheld, hvor en billist på grund af aquaplaning ramte autovæmet ca. 80 meter efter kilometerpæl 23,4. Ingen personskade, kun materielskade.

 

Tyveri fra personbil, Rudersdal

Mellem mandag kl. 11.30-12.30 havde en borger indbrud i sin bil på Gøngehusvej. Der var knust en lille rude på bagdøren. Der var stjålet et blåt jakkesæt med hvid skjorte, samt en sort taske med tøj og parfume, samt diverse småting. Der var også stjålet 2 stk. Stelton sort og gennemsigtige lamper.

 

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Helsingør

Mandag d. 26/12 kl. 13.51 kom en mand kørende ad Kongevejen i østlig retning med ca.70 km/t og kolliderede med et rådyr som løb ud på kørebanen.  En jæger kom til stedet og aflivede rådyret.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

En anmelder oplyste til politiet, at der mandag eftermiddag kl. 15.30 var kommet to kvinder ind hos hendes far på Kongensgade under påskud af at være fra et apotek. Forurettede havde anet uråd, og havde fået kvinderne ud af lejligheden selv.

Spirituskørsel, Helsingør

På Færgevej blev en 66-årig mand standset i sin bil, og det viste sig, at han var påvirket af alkohol. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges.

 

Uro og uorden i øvrigt, Egedal

En anmelder på Skelhøjvej oplyste, at der ved 17.39-tiden var nogle unge mennesker som gik ude på marken, og fyrede nogle meget voldsomme kanonslag af. 

Spirituskørsel

En 40-årig mand fra Charlottenlund blev søndag kl. 20.37 taget for spirituskørsel på Skovvej i Gentofte. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Kastede kanonslag ind i butik, Hørsholm

Søndag kl. 21.57 blev en flok unge mænd bortvist fra 7-eleven butikken ved Kokkedal station, hvorefter de valgte at kaste et antændt kanonslag ind i butikken. Kanonslaget sprang, men forårsagede hverken skade på mennesker eller inventar. En patrulje rykkede ud til stedet, men fandt ikke gerningsmanden. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Lynge

En 24-årig mand fra Haslev blev mandag kl. 01.15 stoppet på Slangerupvej i Lynge. Manden viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet og anholdt. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Indbrudsstatistik for uge 51.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi