Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bil kørt i grøft, Hørsholm

På Sjælsmarksvej i Hørsholm mistede en person kl. 7.14 herredømmet over sin bil, og kørte i grøften. Et trådhegn blev påkørt i forbindelse med uheldet.

 

Bil påkørt bagfra, Allerød

En 59-årig kvinde fra Helsingør blev kl. 8.01 påkørt bagfra af en 58-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, da hun holdt for rødt på Kongevejen i Allerød. Ingen melding om personskade.

 

Pengefalskneri, Frederiksværk

Anmeldelse modtaget onsdag kl. 8.40, om at der i Kvickly’en i Frederiksværk, er blevet betalt med falske pengesedler i kiosken og ved kassen fredag den 6.1 mellem kl. 7.00 og kl. 20.00. Der var tale om 2x200 kr. seddel og 1x 100 kr. seddel. 

 

Tyveri fra bil, Kgs. Lyngby

En 51-årig kvinde fra Birkerød anmeldte kl. 11.33, at låsen på hendes bil var blevet ødelagt, og at en taske, der indeholdt høretelefoner og to kaffekander var blevet stjålet. Tyveriet fandt sted tirsdag den 10.1 mellem kl. 17.20 og 17.45 på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 83-årig kvinde fra Tisvildeleje kørte kl. 11.48 ind i en 72-årig kvindes bil, da hun bakkede ud fra en parkeringsbås på Posthustorvet med en hastighed på 5-10 km/t. Der meldes om ringe materiel skade. 

 

Brand, Skævinge

På Krogvej i Skævinge blev der kl. 11.49 anmeldt brand i mindre fritstående elskab. Beboere i nærområdet blev underrettet om at holde sig indendørs eller søge længst væk fra stedet grundet eksplosionsfare. Kl. 12.52 meldtes det, at elskabet fortsat brændte, men at det var uden fare for spredning.  Kl. 13.51 blev alle husstande underrettet om, at faren var ovestået.

 

Færdsel, Frederikssund

En 65-årig mand fra Frederikssund blev kl. 13.32 sigtet for at have påkørt en fodgænger i et fodgængerfelt på Østergade i Frederikssund med cirka 1-2 km/t.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 16-årig kvinde fra Frederiksberg blev kl. 13.56 sigtet for butikstyveri i magasin på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby

 

68-årig mand død efter brand, Helsingør

En 68-årig mand mistede onsdag livet efter en brand i mandens bolig på Vinkeldamsvej. Anmeldelsen om branden kom klokken 15.03 og manden blev kørt til hospitalet, hvor han senere afgik ved døden. Mandens pårørende er underrettet og brandårsagen bliver nu undersøgt nærmere.

 

Fire biler stødte sammen, Gentofte

Klokken 16.49 kom en anmeldelse om, at fire biler var stødt sammen på Kildegårds Plads. Der var ingen melding om alvorlig personskade blandt parterne, en 79-årig kvinde fra Gentofte, en 46-årig mand fra Kokkedal, en 74-årig mand fra Hørsholm og en 49-årig kvinde fra Bagsværd.

 

Mindreårig butikstyv på spil, Hillerød

En 13-årig pige blev klokken 17.04 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor hun havde stjålet diverse varer. Pigens forældre og de sociale myndigheder vil blive underrettet om sagen.

 

Gik med pistollignende genstand, Virum

Klokken 17.31 kom en anmeldelse om, at en mand gik ved krydset Grønnevej/Hummeltoftevej med en pistollignende genstand. Flere patruljer blev sendt til området, hvor det i første omgang ikke lykkedes at finde manden. Manden, som er 20 år og fra Virum, blev dog senere anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Ud fra oplysninger i sagen, vurderes det, at der var tale om en hardball-pistol.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

En 33-årig mand fra Frederikssund blev klokken 17.55 truffet på Frederikssund Station. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Sigtet for narkokørsel, Nærum

En 36-årig mand fra Vanløse blev klokken 18.15 standset på Helsingørmotorvejen efter en medbilist havde anmeldt, at han kørte særdeles usikkert. En narkometertest viste, at manden var påvirket af kokain og amfetamin. Den 36-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling. Manden blev i øvrigt også sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt førerretten og denne frakendelse stadig var gyldig.

 

Tyveri fra bil, Gentofte

Mellem klokken 17.00 og 18.30 onsdag eftermiddag er der stjålet en taske med diverse tøj fra en bil, som stod ved Ikea på Nybrovej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Stjal energidrik, Gentofte

En 17-årig ung mand fra København stjal klokken 20.44 en energidrik i Netto på Vangede Bygade. Den unge mand blev sigtet for forholdet og hans forældre samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Sigtet for narkokørsel, Hørsholm

Onsdag aften klokken 21.06 blev en 18-årig mand fra Brøndby standset på Helsingørmotorvejen. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af medicin og cannabis. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven bliver nu analyseret nærmere for at fastlægge den 18-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Havde hash i bil, Værløse

En 27-årig mand fra Værløse blev klokken 21.15 truffet i en bil på Ryetvej. Manden blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash, som blev fundet i hans bil.

Indbrud i forretning, Kgs. Lyngby

Torsdag kl. 03.07 var der indbrud i Emmerys på Lyngby Hovedgade. Et vidne så en mand løbe fra gerningsstedet. Manden beskrives som: 180 - 185 cm høj, spinkel af bygning, iført mørkt tøj og hætte.

 

Stjålet minilæsser, Skibby

Torsdag morgen kl. 06.40 er en minilæsser blevet stjålet fra en gård på Nakkedamsvej.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi