Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Udendørs lamper stjålet, Skodsborg

Fem udendørs lamper er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra en ejendom på Skodsborg Strandvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.27.

Værktøj stjålet fra bil, Frederikssund

Fra en varebil, der stod i Blommevænget, er der mellem søndag aften og mandag morgen klokken 08.00 stjålet diverse værktøj. Tyven har fjernet et dørhåndtag på bilen for at skaffe sig adgang.

Havemøbler stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 11.30 er der stjålet havemøbler og et tæppe fra en kolonihave på Lundtoftevej.

Frontgitter stjålet, Jægerspris

Et frontgitter er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 08.45 stjålet fra en bil, som holdt på Jungehøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 12.17.

Fandt større mængde hash, Birkerød

Mandag eftermiddag omkring klokken 12.40 fandt en narkohund en større mængde hash i et kælderrum på Birkerød Parkvej. En 32-årig mand blev i den forbindelse sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Spiritus- og medicinpåvirket mand kørte ind i bil, Værløse

En 59-årig mand fra Værløse kørte mandag eftermiddag klokken 16.19 ind i en parkeret bil på Gammel Hareskovvej. Da manden virkede beruset, blev politiet kontaktet, og en patrulje blev sendt til stedet. De sigtede manden for spirituskørsel samt for at køre bil i medicinpåvirket tilstand og tog ham med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge den 59-åriges eventuelle påvirkningsgrad til brug for den videre vurdering af sagen.

Varevogn ramte træ, Helsinge

En varevogn med tre personer kørte mandag eftermiddag klokken 17.45 ind i et træ ved rundkørslen Hillerød/Kildevej. Uheldsstedet blev spærret for trafik mens politi, redningspersonale og ambulancefolk arbejdede med at få personerne ud af bilen og tilset for eventuel tilskadekomst. Bilens fører testede negativ ved en alkometertest, og bilen skal nu undersøges nærmere i et forsøg på at finde årsagen til færdselsuheldet.

Sigtet for spiritus- og narkokørsel, Kgs. Lyngby

Mandag aften blev en 25-årig mand fra Kokkedal sigtet for spiritus- og narkokørsel, da en patrulje standsede ham på Lyngbygårdsvej. Han blev endvidere sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash.

Bed ikke på krogen, Slangerup

En 63-årig kvinde bed ikke på krigen, da en mand ringede til hende og udgav sig for at være fra politiet. Manden fortalte, at en anden person var i gang med at optage lån i kvindens navn, og han opfordrede derfor kvinden til at overføre indeståendet på hendes konto til en krypteret konto. Men kvinden faldt ikke for tricket og holdt i stedet manden hen med snak i nogle timer, hvorefter hun kontaktede det rigtige politi.

Musik til ulempe, Hundested

Syv-otte unge spillede mandag aften omkring midnat så høj musik fra en medbragt soundbox på Lerbjergskolen, at en borger, efter gentagne gange selv at have forsøgt at få de unge til at skrue ned, kontaktede politiet. En patrulje kørte til stedet og fik de unge til at skrue ned. De blev samtidig formanet om, at soundboxen ville blive taget fra dem, hvis de spillede højt igen.

Mand overfaldet i tog, Helsinge

En 20-årig mand fra Hundested blev lidt efter tirsdag midnat truet og blev slået flere gange af en 20-25-årig mand. Overfaldet fandt sted i lokaltoget mellem Hillerød og Helsinge, formentlig fordi gerningsmanden mente, at den 20-årige tidligere havde generet et af hans familiemedlemmer, hvilket den 20-årige benægtede. Gerningsmanden beskrives yderligere som 180 cm høj, hvid i huden, brune øjne, iklædt sort hoftelang jakke med hætte og sort kasket. Han var desuden i besiddelse af en kniv, som han også truede den 20-årige med.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk