Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra bil, Stenløse

På Bakkevej mellem søndag den 18.12 kl. 23.50 og mandag den 19.12 kl. 8.45 blev ruden knust på en bil, og en kuffert stjålet fra bilen. 

 

Fund af krysantemumbombe, Kokkedal

En 62-årig mand fra Kokkedal fandt i går kl. 11.50 en krysantemumbombe på en legeplads ved Udsigten i Kokkedal

 

Påkørt af bil, Hørsholm

En 88-årig dame fra Brønshøj, som gik med sin rollator, blev kl. 12.41 påkørt af en bil på Usserød Kongevej i Hørsholm. Den 88-årige dame blødte fra hovedet, og blev bragt til nærmeste hospital.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 17-årig mand blev i går kl. 14.15 sigtet for butikstyveri af parfumer i Magasin i Kgs. Lyngby.

 

Glatføreuheld, Rungsted Kyst

Fire biler kørt ind i hinanden kl. 13.28 på Pennehave i Rungsted Kyst på grund af glatføre. Ingen meldinger om personskader.

 

Glatføreuheld, Hillerød

Tre biler kørt ind i hinanden kl. 14.21 på Københavnsvej i Hillerød på grund af glatføre. Ingen meldinger om personskader. 

 

Tyveri af brænde, Frederiksværk

En 63-årig kvinde fra Frederiksværk har i tidsrummet fra lørdag den 17.12 til mandag den 19.12 kl. 15.45 fået stjålet en halv rummeter brænde, som lå i et åbent skur på grunden.

 

Stort øltyveri, Kvistgård

To mænd på 33 og 22, den 22-årige værende fra Birkerød, stjal tirsdag kl. 20.15 61 sixpacks med øl fra Rema 1000 i Kvistgård. De to mænd havde læsset de mange øl i en vogn, som de herefter kørte ud af butikken og aflæssede i en stjålet bil. Senere på aftenen stoppede en patrulje bilen og de to mænd blev sigtet og anholdt. Den 33-årige blev desuden også sigtet for at føre et køretøj i påvirket tilstand og for at føre et køretøj i sin frakendelsestid. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Espergærde

Onsdag aften kl. 23.20 blev en 42-årig mand fra Helsingør sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand. Den 42-årige mand blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. Manden blev desuden fundet i besiddelse af en klump hash og en joint, og blev derfor også sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi