Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet, Helsinge

Fra en varebil, som stod i Birkely, er der i weekenden stålet diverse værktøj. Tyven har skaffet sig adgang ved at klippe hul ved et dørhåndtag på bilen. Tyveriet blev anmeldt søndag morgen klokken 08.16.

 

Bil blev beslaglagt, Helsingør

En 40-årig udenlandsk mand fik søndag formiddag klokken 09.28 beslaglagt sin bil, efter han ved flere på hinanden følgende alkometertest var blevet målt med en promille på over to. Manden blev standset på Esrumvej, hvor han udover at få sin bil beslaglagt også blev sigtet for spirituskørsel.

 

Indbrud i udhus, Kokkedal

Mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag har der været indbrud i et udhus på Jellerød Parkvej, hvorfra der er stjålet racercykler samt diverse el- og håndværktøj. Tyven har opbrudt en hængelås til skuret op for at skaffe sig adgang. Sagen blev anmeldt klokken 10.28.

Fik skub af ukendte gerningsmænd, Stenløse

En 16-årig ung mand fik lørdag mellem klokken 18.30 og 19.00 et skub af to ukendte gerningsmænd, så han faldt. Hændelsen skete ved viadukten på Toftholmvej, hvor den 16-årige kom gående med nogle kammerater. Her var de to gerningsmænd kommet kørende og stod ud af deres bil, hvorefter de løb efter den 16-årige og hans kammerater, og det var i den forbindelse, at den 16-årige blev skubbet. Den 16-årige kom efter det oplyste ikke alvorligt til skade. Sagen blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 12.10. Mændene beskrives som værende i 20-erne. Den ene var iført en hoodie, hvor hætten var trukket op.

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

Søndag eftermiddag klokken 14.03 blev en 28-årig mand fra Kokkedal standset, da han kom kørende på motorcykel ad Nørregade. Her blev han sigtet for at køre uden førerret.

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

Klokken 16.02 blev en 26-årig mand standset, da han kom kørende ad Ellevej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Stjal chips og sodavand, Græsted

En 21-årig udenlandsk mand blev klokken 18.03 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Vestvej, hvor han havde stjålet chips og sodavand. Manden blev sigtet for tyveriet.

Voldstrusler mod cyklister, Gentofte

En 16-årig dreng og en 15-årig pige fra Strandvejen blev 19.12 passet op af en gruppe på 8 unge ved Lyngbyvej i Gentofte. En af de unge truede med at skyde den 16-årige dreng, hvis han ikke afleverede sin el-cykel. Drengen gik i panik og cyklede hastigt væk fra situationen, hvorefter han tilkaldte Politiet. En patrulje ankom kort tid efter til området, men kunne ikke finde gruppen af unge. 

 

Stukket af fra Taxaregning, Hillerød

To ukendte kvinder stak mandag morgen kl. 03.20 af fra deres taxaregning på Buevej i Hillerød. 

Vold på grund af cigaretter, Gilleleje

En 70-årig mand fra Gilleleje blev søndag kl. 23.40 væltet omkuld på Bonderupvejen i Gilleleje af en ukendt gerningsmand. Gerningsmanden krævede, at den 70-årige mand skulle give ham en cigaret, hvortil manden svarede, at han ikke havde nogen. Gerningsmanden væltede herefter den 70-årige mand omkuld, så han slog sit baghoved på asfalten. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 07.-13. november 2022.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi