Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte uden kørekort, Nærum

Onsdag morgen lidt efter klokken 07 blev en 27-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han tidligere havde fået sin kørekort administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Rude knust, Kgs. Lyngby

Mellem tirsdag eftermiddag klokken 17.30 og onsdag morgen klokken 07.00 er en rude til forretningen Flamingo Blomster blevet knust med en mursten.

 

Havemaskiner og værktøj stjålet, Helsingør

Fra Boliggården på Olaf Rudes Vej er der mellem tirsdag klokken 15.30 og onsdag klokken 07.15 stjålet havemaskiner og diverse værktøj. Tyven har først klippet hul i et hegn og herefter opbrudt en port for at få adgang til stedet.

 

Sigtet for narkokørsel, Ølsted

Klokken 09.15 blev en 35-årig mand fra Frederiksberg standset, da han kom kørende ad Frederikssundsvej. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyserets for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

 

Havemaskiner og benzin stjålet, Helsingør

Mellem tirsdag klokken 13.00 og onsdag klokken 08.30 er der stjålet diverse havemaskiner samt nogle dunke benzin fra et skur ved Stehns Kirke. Tyven har brudt flere hængelåse op for at skaffe sig adgang til skuret. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.37.

 

Katalysator stjålet, Espergærde

En bil, som stod på Hovvej, har mellem klokken 01.00 natten til mandag og onsdag klokken 09.30 fået stjålet sin katalysator.

 

Stjal vin, Humlebæk

Mandag formiddag klokken 09.35 stjal en 45-årig kvinde fra Humlebæk noget vin i Netto på Torpenvej. Da kvinden ikke ville oplyse sine generalier til forretningen, blev politiet tilkaldt. Patruljen fik de nødvendige oplysninger fra kvinden, som blev sigtet for butikstyveri.

 

Kørte uden kørekort, Jægerspris

Klokken 10.07 mandag formiddag blev en 70-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Skovnæsvej. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke have noget kørekort.

 

Narkobilist uden kørekort, Ølstykke

En 24-årig mand fra Ishøj blev klokken 12.30 standset, da han kom kørende ad Frederikssundsvej. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af både cannabis og amfetamin, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Desuden blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var idømt kørselsforbud. Den 24-årige blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Surferudstyr og havemaskine stjålet, Jægerspris

Fra et skur på Jomsborgvej er der mellem mandag eftermiddag og onsdag morgen stjålet surferudstyr samt en havemaskine. Tyveriet blev anmeldt klokken 13.06 onsdag eftermiddag, og tyven har fjernet en hængelås for at skaffe sig adgang. 

 

Havde joint på sig, Hillerød

En 27-årig mand fra Hillerød blev klokken 13.30 sigtet for at være i besiddelse af en joint, da en patrulje traf ham ved Spilhuset på Frederiksgade.

 

Sigtet for ulovligt arbejde, Rungsted Kyst

Mandag eftermiddag klokken 14.05 blev en 35-årig ikke-eu borger sigtet for ulovligt arbejde, da han blev truffet ved en ejendom på Bukkeballevej.

 

Gasflasker stjålet, Græsted

Et større antal gasflasker er mellem mandag klokken 14 og onsdag klokken 08 stjålet fra en materialplads på Udsholtvej. Tyveriet blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 15.31. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til stedet.

 

Sigtet for narko- og spritkørsel, Hørsholm

Klokken 16.55 onsdag eftermiddag blev en 26-årig mand fra Hørsholm standset, da han kom kørende ad Kokkedal Stationsvej. Her viste det sig, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for spiritus- og narkokørsel. Herefter blev han taget med på hospitalet, hvor manden fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for tyveri, Hillerød

En 48-årig kvinde fra Hillerød blev onsdag ved middagstid sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet to el-cykler i Bilka. 

 

Bil og motorcykel stødte sammen, Frederiksværk

En 25-årig motorcyklist fra Ølsted blev onsdag eftermiddag fløjet til behandling på hospitalet, efter han var blevet ramt af en bil på Hillerødvej. Her var en 45-årig mandlig bilist med ukendt adresse svinget til venstre uden at overholde sin vigepligt og stødte derved sammen med motorcyklisten. Den 25-årige motorcyklist blev senere meldt uden for livsfare.

 

Sparkede politiet, Hillerød

I forbindelse med en politiforretning ved Teglgårdssøen sparkede en 33-årig mand fra Hillerød en polititjenestemand. Den 33-årige blev sigtet for vold mod tjenestemand. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash. Episoden fandt sted omkring klokken 17.00.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Klokken 18.35 onsdag aften blev en 36-årig mand fra Kokkedal standset, da han kom kørende ad Ullerødvej. Manden blev sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten.

 

Sigtet for besiddelse af narko til videresalg, Kokkedal

En 21-årig mand fra Kokkedal blev klokken 20.15 truffet på Egedalsvej. Her var han i besiddelse af en moderat mængde hash samt et større kontantbeløb. Han blev derfor sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg.

 

Havde større mængde hash på sig, Helsingør

Onsdag aften klokken 21.16 blev en 25-årig mand fra København truffet af en patrulje på Esrumvej. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en større mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Navigationsudstyr stjålet, Farum

Fra en VW Up, som stod i Stabsvænget, er der mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 18.00 stjålet navigationsudstyr. Det er uvist, hvordan tyven har fået adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt klokken 21.30.

 

Mistænkelig mand, Allerød

En mand vakte klokken 21.30 onsdag aften mistanke, da han gik rundt og kiggede på huse i Frugtlunden. En patrulje kørte ud og tog en snak med manden. Hans generalia blev herefter noteret, hvorefter han blev sendt væk fra området.

 

Brand i skur, Gentofte

Klokken 23.19 kom en anmeldelse om, at der var brand i et skur ved Bomporten. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet fik ilden under kontrol og slukket. Et vidne har set to personer løbe fra stedet i retning mod Brogårdsvej og IKEA umiddelbart inden branden brød ud. De beskrives som A: Ung mand, 14-16 år, ca. 170 cm høj, udenlandsk af udseende, almindelig til spinkel af bygning, iført sort tøj. B: Ung mand, 16-16 år, ca 170 cm høj, spinkel af bygning, iført sort tøj. Ingen personer kom til skade ved banden, men der skete materiel skade på en nærliggende kontorbygning.

 

Musik til ulempe, Humlebæk

En patrulje kørte ved midnatstid til Gl Strandvej efter en borger havde anmeldt musik til ulempe. Der var dog ingen musik på stedet, mens patruljen var i området.

 

Læssede paller i bil, Dyssegård

Ved midnatstid anmeldte en borger, at en mand og en kvinde var i færd med at læsse euopaller ind i en hvis varevogn, som stod ved Lidl på Vangedevej. En patrulje kørte til stedet, men bilen var kørt fra adressen og var ikke at finde, da patruljen efterfølgende søgte efter den i det nærliggende område.

 

Fremmed mand i hus, Stenløse

En beboer i Stenløsebo bemærkede klokken 01.37 en fremmed mand i gangen i sin bolig og kontaktede med det samme politiet. En patrulje kørte til stedet, men manden, som formentlig var kommet ind via en ulåst dør, var forsvundet fra området.

 

Mistænkelige mænd i have, Allerød

En beboer på Kvædevej kontaktede klokken 04.23 poltiet og fortalte, at der fik to mænd rundt i hans have. Mændene forsvandt efterfølgende ad Kvædevej og den til stedet kommende patrulje fandt ikke mændene hverken på Kvædevej eller i det omkringliggende område. Mændene var begge iført mørkt eller gråt tøj samt kasket. Den ene havde en bæltetaske med, mens den anden medbragte en rygsæk.

 

Bil brød i brand, Gentofte

Klokken 06.32 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som stod på Lagergårdsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og det viste sig, at det var begyndt at ryge fra bilen under kørslen, hvorefter føreren holdt ind til siden. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi