Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindreårig butikstyv, Frederiksværk

Onsdag formiddag kl. 11.39 blev en 14-årig pige taget for butikstyveri hos Spar på Ellevej i Frederiksværk. Forældre og sociale myndigheder er orienteret. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederiksværk

En 23-årig mand fra Frederiksværk blev onsdag kl. 12.54 stoppet på Havnevej i Frederiksværk. Han viste sig at være påvirket af stoffer, og blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. Han blev kørt til Hillerød Hospital for at få taget en blodprøve, der kan fastlægge den præcise påvirkningsgrad.

 

Konfiskeret hash, Frederiksværk

To unge mænd på 23 og 17 år fra henholdsvis Frederiksværk og Hundested blev onsdag kl. 14.09 på Havnevej i Frederiksværk fundet i besiddelse af hash. Begge blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

Butikstyveri i Bilka, Hillerød

Onsdag kl. 15:47 forsøgte to piger på 17 år fra Hillerød og Slangerup at stjæle makeup fra Bilka i Hillerød. De blev begge sigtet for butikstyveri. 

 

Konfiskeret narkotika, Hellerup

En 19-årig mand fra Hellerup fik onsdag kl. 16.10 konfiskeret en joint efter han blev stoppet af en patrulje på Rygårdsvænget i Hellerup. Kl. 16.20 stoppede patruljen en 17-årig ung mand fra København på Esthersvej, der havde en klump hash i sin bæltetaske. Begge blev sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer. 

Forsøg på kontaktbedrag, Frederikssund

Onsdag eftermiddag kl. 16.38 blev en 83-årig kvinde forsøgt svindlet af ukendte gerningsmænd, der udgav sig for at være fra Rigspolitiet. Kvinden spurgte kritisk ind til, hvad sagen handlede om, hvorefter gerningsmanden lagde på. 

Det anbefales, at man lægger på, hvis man modtager et mistænkeligt opkald.

Beslaglæggelse af bil efter gentagne sigtelser, Kokkedal

En 32-årig mand fra Kokkedal fik onsdag kl. 17.30 stoppet på Egedalsvænget i Kokkedal, hvor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Da manden gentagne gange tidligere var blevet sigtet for kørsel uden førerret, blev hans bil beslaglagt.

Færdselsuheld stoppede trafikken, Hillerød

Et trafikuheld på Harløsevej i Hillerød stoppede onsdag aften kl. 18.08 trafikken i begge retninger. Kl. 19.07 blev der igen lukket op for trafikken. Én person blev kørt på hospitalet med milde skader.  

 

Tyveri af kondomer og lim, Lyngby

Et par på 17 og 20 år forsøgte onsdag kl. 18.22 at stjæle kondomer og neglelim fra Føtex i Lyngby Storcenter. Parret, der er fra Lyngby og Charlottenlund, blev stoppet af en butiksdetektiv, der tilbageholdte dem til en patrulje ankom. Begge blev sigtet for butikstyveri.

 

Bortvist fra havnen, Gilleleje

En udenlandsk mand blev ved 19-tiden bortvist fra Gilleleje Havn, hvor han de senere dage havde taget ophold og henvendte sig til forskellige spisesteder for at bede om mad. 

 

Sigtet for røveri, Hørsholm

To mænd på 18 og 20 år er blevet sigtet for røveri, da de omkring klokken 19.40 tildelte en 21-årig mand fra Haderslev et knytnæveslag og frarøvede ham et kontantbeløb på Kokkedal Stationsvej. De to sigtede bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 13.45 i Retten i Helsingør.

 

Pc stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 16.30 og 19.00 er er stjålet en pc fra en bil, som stod på Nybrovej. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

En 35-årig mand fra Ølstykke blev klokken 20.40 standset på Isterødvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Beruset mand sad fast i hæk, Holte

En borger kontaktede klokken 21.30 politiet og fortalte, at en meget beruset mand sad fast mellem en hæk og en mur på Øverødvej. Da en patrulje kom til stedet, havde borgeren hjulpet manden fri. Patruljen vurderede imidlertid, at manden, en 67-årig fra Glostrup, ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Han blev derfor kørt til afrusning på hospitalet.

 

Bil vakte mistanke, Dyssegård

Onsdag aften klokken 22.57 kontaktede en beboer på Thulevej politiet og fortalte, at den samme hvide varebil på polske nummerplader flere aftener i træk var kørt og ned ad vejen og nu var tilbage igen. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere, men varebilen var ikke at finde, hverken på Thulevej eller i det omkringliggende område.

 

Sigtet for spirituskørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 01.10 natten til torsdag blev en 54-årig mand fra Kgs. Lyngby sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset på Nybrovej, hvor en alkometertest viste, at hans promille var højere end tilladt. Han blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret med henblik på at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for hærværk, Hørsholm

En 44-årig udenlandsk mand blev klokken 02.02 anholdt efter han få minutter forinden havde knust flere ruder til Svend E. i Hørsholm Midtpunkt med en brosten. Manden, der i øvrigt var beruset, blev taget med på politigården, hvor han blev sat i detentionen og efterfølgende vil blive afhørt nærmere til sagen.

 

Indbrudstyve på spil, Frederiksværk

Klokken 03.35 kom en anmeldelse om, at en eller flere personer var brugt ind i en bolig på Møllebakkevej. Flere patruljer kom få minutter efter til stedet, men gerningspersonen eller –personerne var forsvundet fra adressen og var heller ikke til at finde, da patruljerne efterfølgende runderede i området.

 

Musik til ulempe, Hillerød

En patrulje måtte klokken 04.16 køre ud til en bolig på Hillerødholmsalle for at få beboeren til at skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne sove.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi