Nyt fra Kokkedal i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindre svingulykke, Slangerup

En 54-årig mand fra Slangerup påkørte torsdag morgen kl. 08.02 en 44-årig mand fra Gørløse på Lyngevej i Slangerup. Uheldet skete, da den 54-årige blev blændet af solen i forbindelse med, at denne ville foretage et venstresving. Dette gjorde han imidlertid samtidig med, at den 44-årige var i gang med at svinge til højre, hvilket resulterede i en kollision. Der skete ingen personskade, og trafikken var genetableret kl. 08.27.

 

Narkotika fundet ved skole, Græsted

En hundepatrulje fandt torsdag formiddag kl. 10.30 en snusdåse indeholdende hash udenfor ved Esrum Kost- og Friskole. Patruljen tog snusdåsen med, der senere vil blive destrueret. 

 

Telefontyveri i Føtex, Kokkedal

En tyv stjal torsdag kl. 11.30 en pink telefon fra Føtex på Egevangen i Kokkedal

 

Stjålet gummiged, Hellerup

En gummiged blev stjålet fra Højgårds Alle i Hellerup mellem onsdag kl. 17.00 og torsdag kl. 04.00. 

 

Kontaktbedrageri, Gentofte

En 92-årig kvinde fra Gentofte er blevet bedraget for et større pengebeløb, efter at hun onsdag d. 9 november kl. 16.30 blev kontaktet af en person, der udgav sig for at være fra hendes bank. Personen påstod, at kvindes konto var blevet hacket, og at hun derfor skulle flytte sine penge til en sikret konto, som gerningsmanden derefter hævede.  

 

Forlangte løsesum for stjålet jorddumper, Skibby

Mellem torsdag kl. 00.00 og 07.00 er der blevet stjålet en jorddumper af mærket Thwaites fra Røgerupvej i Skibby. En ukendt person forsøgte senere at afkræve ejeren 15.000 kroner for informationer om, hvor jorddumperen kunne findes. 

 

Kabeltyve på spil, Hillerød

Klokken 19.51 kom en anmeldelse om, at to mænd var sprunget over hegnet til en byggeplads på Biotek Allé og var i færd med at stjæle kabler. Et par patruljer blev sendt til stedet, men tyvene var væk og det lykkedes ikke patruljerne at finde mændene ved den efterfølgende rundering i området.

 

Var i besiddelse af hash, Græsted

En 17-årig ung mand fra Græsted blev klokken 19.55 sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash, da han blev truffet af en patrulje på Græsted Stationsvej. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

 

Pc stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 17.19 og 19.00 blev en pc stjålet fra bagagerummet i en bil, som holdt i Magasins P-kælder på Lyngby Hovedgade. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Sigtet for narkokørsel, Kokkedal

Klokken 20.37 blev en 25-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte galt og begik hærværk, Charlottenlund

En 19-årig mand fra Gentofte kørte klokken 23.02 galt i en bil på Rådhusvej, hvorefter han flygtede fra stedet. Han vendte imidlertid tilbage senere, hvor han knuste ruden til bilen for at få sin telefon. Da en patrulje tog kontakt til ham, reagerede han så aggressivt, at han blev anholdt i henhold til Politiloven. Han blev ud over hærværk også sigtet for kørsel uden førerret og for besiddelse af hash.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

Klokken 00.52 blev en 27-årig mand sigtet for narkokørsel, efter han var blevet standset på Fredensborgvej. Manden blev endvidere sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videres behandling af sagen.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi