Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kokkedal - torsdag den 25. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rat og instrumentering stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, der holdt på Sponnecksvej, er der mellem onsdag klokken 02.30 og 07.00 stjålet rat og instrumentering. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

 

Stillads stjålet, Jægerspris

Et stillads, samt dele dertil, som stod i Mølleparken er mellem mandag klokken 14.30 og tirsdag klokken 07.00 blevet stjålet. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 07.38.

 

Skar sig på vinkelsliber, Værløse

Onsdag middag klokken 12.09 kom til 37-årig mand med ukendt adresse til skade, da en vinkelsliber smuttede ud af hånden på ham på Laanshøj Allé. Manden blev skåret i håndleddet og blev tilset af ambulancepersonale, som kom til stedet. Arbejdstilsynet blev endvidere tilkaldt for at undersøge omstændighederne omkring ulykken nærmere.

 

Mand fulgte efter 11-årig, Klampenborg

En mand fulgte tirsdag eftermiddag ved 16-tiden efter en 11-årig pige, som var på vej hjem fra en veninde. Manden henvendte sig ikke til pigen, men fulgte efter hende over en længere strækning fra Strandvejen til Ordrup Jagtvej. Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at få klarlagt, hvorfor han fulgte efter pigen. Manden beskrives som dansk af udseende, 50-60 år, 190 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med gråt, kort hår og gråt fuldskæg. Han var iført sorte jeans, grå t-shirt og sort cowboyjakke og havde en ring i højre øre. Desuden trak han en cykel med sig. Forholdet med anmeldt onsdag klokken 13.02.

 

Bortvist for betleri, Kokkedal

Onsdag eftermiddag klokken 14.30 blev en 28-årig udenlandsk mand med ukendt adresse sigtet for at have tigget penge udenfor Føtex på Egevangen og herefter bortvist fra stedet.

 

Kørsel uden førerret, Veksø

En 20-årig mandlig bilist fra Jyllinge kom klokken 16.26 kørende ad Frederikssundsvej, da han blev standset af en patrulje og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han havde kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Klammeri på station, Kgs. Lyngby

Klokken 16.34 indløb der anmeldelse om, at der var opstået klammeri mellem to personer på Lyngby Station. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til en 49-årig mand fra Kgs. Lyngby og en 51-årig mand ligeledes fra Kgs. Lyngby, som grundet en forudgående uoverensstemmelse var kommet op at toppes. Grundet den 51-åriges fortsatte opfarende adfærd blev han anholdt og taget med på politistationen.

 

Målrettet færdselsindsats, Helsingør

Nordsjællands Politi var onsdag eftermiddag til stede på Rørtangvej ved Kongevejen som led i en målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken. I den forbindelse blev flere bilister standset, og to personer blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel, mens en tredje blev sigtet for at køre bil uden sele.

 

Påvirket af stoffer under kørsel, Fredensborg

En patrulje standsede klokken 16.56 en 34-årig mandlig bilist fra Næstved-området på en parkeringsplads på Hillerødvejen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Ved samme lejlighed blev han også sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet sig denne. 

Den 34-årig blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indsats mod utryghedsskabende narkokriminalitet, Birkerød

Nordsjællands Politi var onsdag eftermiddag og aften til stede med flere patruljer og narkohunde i Birkerød som led i en målrettet indsats mod utryghedsskabende narkokriminalitet. På både Stiholmsvej og Bistrupvej ved skaterbanen blev flere unge mennesker truffet og fik registreret deres generalia, men der blev ikke fundet grundlag for nogen sigtelser.

 

Rat stjålet fra bil, Birkerød

Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 17.00 blev rattet fra en BMW, som holdt parkeret på Birkebakken, stjålet. Den ukendte gerningsperson tiltvang sig adgang til bilen via dens bagklap.

 

Narkokørsel, Kokkedal

På Helsingørmotorvejen ud for afkørsel 7 blev en 29-årig mandlig bilist standset af en patrulje klokken 18.00, idet han kørte mere end de tilladte 110 km/t. Da patruljen standsede den 29-årige blev han vurderet påvirket euforiserende stoffer, og han blev derfor også anholdt og sigtet for narkokørsel, ligesom han også blev sigtet for at køre bil, selv om han var frakendt førerretten.

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Brand i skorsten, Humlebæk

Klokken 18.08 indløb der anmeldelse om brand i en skorsten i et stråtækt hus, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Her blev branden hurtigt slukket, så den ikke fik mulighed for at sprede sig, og der skete ved branden ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Helsingør

Tre unge mænd fra Helsingør forsøgte kort før klokken 21 at flygte fra en kælder på Rytterbakken, da de blev opmærksomme på politiets tilstedeværelse. De blev dog hurtigt standset og ved visitation blev den ene, en 24-årig, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Klokken 00.30 blev det anmeldt, at en gruppe unge igen var på stedet, og en patrulje kørte dertil igen. Det var dog ikke muligt at udfinde de unge på stedet eller i området omkring.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Farum

Klokken 21.45 blev det anmeldt, at en gruppe unge var samlet ved Bybækterrasserne, hvor de skabte uro og muligvis røg hash. Ved patruljernes ankomst løb flere personer fra stedet, som ikke var mulige at standse. En 35-årig mand fra København blev dog truffet på Paltholmterrasserne, hvor han blev sigtet for at være i besiddelse af en joint.

 

Indbrud i skole, Helsingør

Klokken 23.31 indløb der anmeldelse om indbrud i øjeblikket i en bygning på Nordvest Skolen. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en rude var blevet knust. Gerningspersonen befandt sig dog ikke længere på stedet og blev heller ikke udfundet i området.

 

Tyveri af øl, Holte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.14, var fire-fem personer kort forinden hoppet over et hegn ind til Kvicklys varelager ved Holte Midtpunkt. På stedet havde de fra en palle stjålet et ukendt antal øl. En patrulje blev sendt til stedet, men gerningspersonerne var i mellemtiden forsvundet derfra.

 

Narkokørsel, Vedbæk

En 18-årig mandlig bilist fra Vedbæk blev klokken 01.45 standset af en patrulje på Gøngesletten og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter taget med til hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler