Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kokkedal - tirsdag den 23. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra bil, Charlottenlund

Mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 06.50 er der stjålet diverse pakker fra en bil, der holdt på Strandhøjsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.00. Det vides ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Rude knust, Allerød

En rude til institutionen Molevitten i Kokkedalen er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.45 blevet knust med en sten. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 07.21.

Ridser i lakken, Vejby

En VW Polo, som holdt på Stationsvej, er mellem søndag aften klokken 22.00 og mandag klokken 07.30 blevet udsat for hærværk, idet ukendte gerningsmænd har lavet flere ridser i bilens lak.

Narkobilist kørte ind i parkeret bil, Kgs. Lyngby

Mandag morgen klokken 07.55 kørte en narkopåvirket bilist ind i en parkeret bil på Slotsvænget. Bilisten, en 23-årig lokal mand, blev ud over narkokørsel også sigtet for kørsel i frakendelsestiden og besiddelse af hash, kokain samt amfetamin. Han blev taget med på hospitalet, hvor han fik foretaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Airbag stjålet fra bil, Hørsholm

I løbet af weekenden er der stjålet en airbag fra rattet på en Mercedes, der holdt i Grønnevang. Tyven har knust en siderude for at få adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 09.19.

Gasflasker stjålet, Ølstykke

Søndag nat klokken 01.00 blev der stjålet gasflasker fra et ”bur” hos Q8 på Karmstensvej. På overvågningen fra stedet ses en grøn varebil. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag.

Hærværk mod stationsbygning, Vejby

Lørdag aften ved 22-tiden er der blevet begået hærværk mod stationsbygningen, hvor der flere steder er malet graffiti. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 12.40.

Stjal dagligvarer, Ølstykke

En 22-kvinde blev mandag eftermiddag sigtet for at have stjålet dagligvarer i Netto på Niels Olsens Vej. Butikstyveriet skete klokken 13.00.

Blev klemt i jordskred, Fredensborg

Mandag eftermiddag klokken 14.16 skete et jordskred i forbindelse med noget arbejde på Endrupvej. En 30-årig mand blev klemt fast under jordskredet og blev efterfølgende kørt på hospitalet, ligesom Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken.

 

Fik fingrene i klemme i plov, Slangerup

I forbindelse med udskiftningen af en del på en plov fik en 26-årig mand fra København flere fingre i klemme på Enghaven i Uvelse. Det lykkedes for manden at få fingrene fri ved egen hjælp, men han blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på skadestuen. Desuden blev Arbejdstilsynet underrettet om ulykken, der skete klokken 14.48.

 

Kørte uden kørekort, Ølsted

En 44-årig mand fra Ølsted blev mandag eftermiddag klokken 14.50 standset på Frederikssundsvej. Her blev han sigtet for at køre bil uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

 

Hærværk mod telte, Allerød

To iglo-telte, som stod på M D Madsens Vej er i weekenden blevet udsat for hærværk. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.58.

 

Sigtet for narkokørsel og frataget bil, Frederikssund

En 31-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag klokken 15.26 standset, da han kom kørende ad Strandvangen. Her blev han sigtet for narkokørsel og for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten. Og da det var tredje gang, at den 31-årige blev taget for kørsel i frakendelsestiden, blev hans bil beslaglagt.

 

14-årig kørte bil, Kgs. Lyngby

En patrulje signalerede klokken 16.25 til føreren af en bil, at han skulle standse køretøjet ved Storkereden. Da bilen blev standset, løb to personer fra den, men de blev kort efter standset af patruljen. Her kunne det konstateres, at føreren af bilen var en 14-årig dreng fra Tisvildeleje, og udover ikke at have førerret til bilen grundet sin alder, havde han heller ikke fået tilladelse fra ejeren af bilen til at låne den. Der blev derfor taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

 

Mand på løbetur bidt af hund, Gentofte

Klokken 17.07 anmeldte en 33-årig mand fra Gentofte, at han kort forinden havde været på løbetur rundt om Gentofte Sø. Her havde en hund i lang snor krydset stien, hvorefter den var hoppet op af manden og havde bidt ham i låret. Hundens ejer forsøgte højlydt at kalde hunden til sig, men det var kun, da manden fortsatte sit løb, at hunden slap sit tag i hans lår. Hundens ejer gik herefter videre uden at give sig til kende.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om skadens omfang.

Hundens ejer beskrives som: kvinde, dansk af udseende, 50-60 år, 180-190 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med gråt mellemlangt hår, muligvis opsat. Iført mellemlang mørk jakke, mørke bukser og mørke sko. Talte dansk.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

En 30-årig udenlandsk mandlig bilist blev klokken 18.19 standset af en patrulje på Frederikssundsvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev ligeledes sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerretten.

Den 30-årig blev efterfølgende kørt på hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Mand skabte uro, Allerød

Klokken 18.19 indløb der anmeldelse om, at en mand gik rundt foran Rema1000 på Lilledal, hvor han med sin opførsel skabte uro og utryghed for de forbipasserende borgere. Han forsøgte blandt andet at slå ud efter flere personer, og han blev derfor tilbageholdt af en borger, mens en patrulje kørte til stedet. Her traf de manden, en 68-årig fra Allerød, som blev anholdt og taget med på stationen.

 

Unge skabte uro i vaskekælder, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.35, befandt der sig en gruppe unge mennesker i en vaskekælder på Stolpehøj, hvor de skabte utryghed ved at råbe og skrige. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to 20-årige mænd og to 15-årige piger fra Gentofte og Farum. 

Ved patruljens ankomst lugtede der kraftigt at hash, ligesom der blev fundet en mindre mængde hash på gulvet. De fire unge blev dog ved visitation ikke fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Patruljen fik en samtale med de fire personer om deres adfærd, og grundet de to pigers unge alder blev der taget kontakt til deres forældre for at oplyse om hændelsen.

 

Mistænkeligt forhold, Hundested

En beboer på Amtsvejen anmeldte klokken 21.54, at han netop havde opdaget to personer, som havde befundet sig i hans indkørsel. Da de to personer opdagede beboeren, løb de fra indkørslen over til en sort Mazda sedan, årgang 2010, hvorefter de kørte væk i retning mod Hundested. Patruljer kørte til området, hvor de ledte efter bilen og de to personer, som dog ikke var mulige at udfinde.

De to personer beskrives som:
A: kvinde, brun i huden og med sort krøllet skulderlangt hår.
B: mand, lys i huden, lyst hår, som var kort i siderne og lidt længere på toppen. Iført sort T-shirt.

 

Uro og uorden, Hørsholm

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 22.45, havde en mand kort forinden sparket til en bil tilhørende en 38-årig mand fra Nivå, som holdt parkeret ved McDonald’s på Christianshusvej. Herefter var den 38-årige kørt fra stedet, og manden havde fulgt efter i bil. Patruljer kørte til området, hvor de stansede parterne, herunder en 20-årig mand fra Bagsværd, en 20 årig mand fra Kokkedal og en 23-årig mand fra Kokkedal. Det kunne ikke umiddelbart fastslås, at der var sket en kriminel handling, men patruljerne fik en snak med partnerne om deres opførsel og registrerede deres generalia, inden de blev sendt videre fra stedet. 

 

Biler kørte ræs, Charlottenlund

Omkring klokken 22.40 indløb der flere anmeldelser om, at fire biler kørte ræs på Ordrupvej ved at køre op og ned ad vejen, mens de havde hornet i bund. Der var blandt andet tale om fire Volkswagen personbiler, hvoraf to var sølvgrå og en var rød. En patrulje kørte til stedet, hvor bilerne imidlertid var forsvundet, og de var heller ikke mulige at udfinde i området ved en efterfølgende rundering. 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler