Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kokkedal - onsdag den 4. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rat med airbag stjålet fra bil

Rungsted Kyst: Fra en Mercedes, der holdt på Solvænget, er der mellem mandag aften klokken 22.00 og tirsdag morgen klokken 07.15 stjålet et rat med airbag. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Indbrud i festlokale

Farum: En eller flere ukendte gerningsmænd er mellem fredag den 30. oktober og i går, tirsdag, klokken 09.00 brudt ind i et selskabslokale på Paltholmterrasserne. Det er ikke oplyst, om der er stjålet noget, men der har ødelagt flere møbler og noget porcelæn.

Instrumentpanel stjålet fra bil

Værløse: Et Instrumentpanel med indbygget gps er mellem mandag eftermiddag klokken 17.00 og tirsdag morgen klokken 07.40 stjålet fra en Volkswagen, som var parkeret på Skråplanet.

Gasflasker stjålet

Ølstykke: Flere gasflasker på 10 og 11 kilo er mellem klokken 02.45 og 03.20 natten til tirsdag blevet stjålet fra et metalbur, der stod på forpladsen hos Q8 på Karmstensvej. Gerningsmanden var iført kasket og maske og kørte i en mørkeblå kassevogn.

Mand slået i hoved med jernstolpe

Lynge: En uoverensstemmelse mellem to mænd førte tirsdag formiddag klokken 11.08 til, at en 52-årig mand fra Lynge blev slået i hovedet med en jernstolpe, så han fik en dyb flænge over det ene øjenbryn. Gerningsmanden, en 54-årig mand fra Lynge, blev anholdt på stedet umiddelbart efter episoden og sigtet for vold.

Kastede sten på bil

Farum: En trafikal uoverensstemmelse fik tirsdag eftermiddag klokken 13.16 to-tre unge til at kaste sten på en postbil ved Paltholmterrasserne. En patrulje kom til stedet og fik mæglet mellem parterne.

Drenge stjal slik

Kgs. Lyngby: To drenge på 13 og 14 år stjal tirsdag eftermiddag ved 17-tiden slik fra en forretning i Lyngby Storcenter. På grund af drengenes unge alder blev deres værger og de sociale 

Kørte uden kørekort

Hillerød: Tirsdag eftermiddag klokken 17.27 blev en 26-årig kvinde fra Gilleleje standset, da hun kom kørende ad Hammersholtvej. Da det her viste sig, at hun ikke havde noget kørekort, blev hun sigtet for kørsel uden førerret.

Bil ramte fodgænger

Hørsholm: En 59-årig kvinde fra Hørsholm blev tirsdag aften klokken 18.09 ramt af en 50-årig kvindelig bilist fra Helsingør. Færdselsuheldet skete, da den 59-årige da hun gik i et fodgængerfelt ved rundkørslen på Kokkedal Stationsvej/Lågegyde. Den 59-årige kom lettere til skade og blev kørt til skadestuen.

Høj musik i skoven

Charlottenlund: Tirsdag aften klokken 21.00 anmeldte en borger, at en gruppe unge var forsamlet i skoven bad Charlottenlund Station, hvor de spillede høj musik. Der var dog ingen unge at se, eller noget musik at høre, da en patrulje kom til stedet.

Unge skabte uro på tankstation

Ølstykke: En gruppe unge skabte tirsdag aften omkring klokken 22 uro på Circle K, hvor de spærrede forpladsen til tankstationen, så kunderne ikke kunne komme til. De unge forsvandt dog, da en patrulje ankom til stedet.

Fandt hash i bil

Humlebæk: En patrulje fandt klokken 00.40 natten til onsdag noget hash samt en joint i en bil, der holdt på Baunebjergvej. Tre unge mænd på henholdsvis 24, 27 og 31 år fra Aalborg, Nivå og Humlebæk blev truffet ved bilen, og den 31-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Ejendom nedbrændt

Frederikssund: En ejendom på Store Rørbækvej nedbrændte natten til onsdag. Anmeldelsen om branden kom klokken 01.06, og bygningen var overtændt, da politi og brandvæsen kort tid efter nåede frem til stedet. Årsagen til branden skal nu undersøges nærmere. 

Kørte bil i frakendelsestiden

Snekkersten: En 24-årig mand fra Snekkersten blev onsdag nat klokken 03.15 standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her viste det sig, at manden tidligere var blevet frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Brand i shelter

Kokkedal: Klokken 05.34 natten til onsdag indløb en anmeldelse om, at der var brand i et shelter Broengen. Da der tidligere på aftenen havde været ild i samme shelter og nogle bjælker fra den første brand var flyttet ind i shelteret igen, antages det, at begge brande har været påsat.

Ild i køkken

Helsinge: Onsdag morgen klokken 06.09 var der ild i et køkken i en bolig på Valbyvej. Ilden blev hurtigt slukket og tre personer på stedet blev efterfølgende undersøgt for røgforgiftning.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 03. - 04. november 2020


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler