Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kokkedal - onsdag den 21. oktober

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i værksted, Frederikssund

Mellem mandag klokken 17.15 og tirsdag klokken 07.50 var der indbrud i Holte-Hansen Autoservice på Kockvej, idet ukendte gerningsmænd tiltvang sig adgang gennem et vindue, som blev sparket ind. Fra stedet blev der stjålet diverse testudstyr, værktøj, airconditionanlæg og it-udstyr.

Hærværk, Værløse

Mellem mandag klokken 08.30 og tirsdag klokken 07.50 blev en bil, som holdt parkeret på Kroparken, udsat for hærværk. Venstre fordør blev overhældt med ukendt sort væske, som trængte igennem lakken, ligesom der også blev lavet ridser på bagsmækken.

Konstruktivt ændret knallert, Slangerup

På Brobæksvej i krydset ved Elmevej blev en 15-årig ung mand fra Slangerup standset af en patrulje klokken 09.54. Her blev han sigtet for at føre en konstruktivt ændret knallert, idet hans knallert kunne køre hurtigere end det tilladte.

Spirituskørsel, Helsinge

Omkring klokken 11.35 blev det af et vidne observeret, at en bilist formentlig kørte spirituskørsel i Helsinge centrum. En patrulje kørte derfor til en adresse i Helsinge, hvor de traf bilens ejer, en 76-årig kvinde. Her viste et alkometer, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Hun blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå kvindens eventuelle præcise promille. 

Kørsel i frakendelsestiden, Hundested

En 46-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev klokken 12.25 standset af en patrulje på Amtsvejen. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han havde fået frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil trods dette.

Målrettet indsats mod utryghedsskabende narkokriminalitet, Helsinge

Nordsjællands Politi var i forbindelse med en indsats mod utryghedsskabende narkokriminalitet til stede i Helsinge by fra klokken 13 og et stykke tid frem. Undervejs blev flere personer truffet og visiteret uden fund af euforiserende stoffer.

På Kongensgavevej forsøgte en 19-årig mand fra området at løbe fra en patrulje, som dog hurtigt fik ham løbet op. Ej heller han blev ved en efterfølgende visitation fundet i besiddelse af euforiserende stoffer, men hans generalia blev registreret, og patruljen fik en alvorlig samtale med ham om hans adfærd. 

Der blev i forbindelse med indsatsen også søgt med narkohund i området, hvilket dog ikke førte til fund af euforiserende stoffer.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 16.08 blev en 30-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Støberivej. Her viste det sig, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel.

Rundering, Birkerød

Klokken 17.00 slog en patrulje et smut forbi Birkerød Hovedgade, heriblandt i nogle baggårde, og der åndede der fred og ro.

Klokken 17.30 var nogle patruljer desuden forbi p-kælderen under biblioteket, hvor det blev til nogle snakke med nogle unge mennesker, der hang ud på stedet.

Omkring klokken 22.00 indløb der så en anmeldelse fra en beboer i Møllevangen, som fortalte, at der rendte en gruppe unge mænd rundt og lavede ballade i området. En patrulje blev sendt til stedet, men ved patruljens ankomst var der igen ro i nabolaget.

Tyveri fra frisør, Holte

Klokken 17.34 blev det anmeldt fra Salon SØS, at en fremmed kvinde en halv times tid forinden var kommet ind i salonen og havde bedt om lov til at låne toilettet, og at der nu manglede en pung fra salonen, som den fremmede kvinde formentlig havde stjålet.

Den fremmede kvinde beskrives som: Kvinde, dansk af udseende, 25-30 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, med brunt hår. Talte dansk.

Farlig leg, Hillerød

Klokken 17.37 anmeldte et vidne, at fire-fem børn i 10-års-alderen legede på et tag i cirka 15 meters højde på Milnersvej, hvor de blandt andet kørte på skateboard. Anmelderen mente, at legen kunne ende meget galt, og en patrulje kørte derfor til stedet, hvor det blev til en god snak med børnene samt deres forældre.

Mistænkeligt forhold, Nærum

Klokken 18.15 anmeldte en borger, at han et kvarter forinden havde set en mistænkelig mand gå imellem flere parkerede køretøjer på Egehegnet og hive i håndtagene på dørene. Da de alle var låst, forsøgte den mistænkelige mand at knuse en rude i en af bilerne, men da han i samme moment fandt ud af, at han havde tilskuere på, forlod han hastigt stedet.

Den fremmede beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden. 

 

Kørsel uden førerret, Virum

En 27-årig mandlig bilist fra Taastrup blev klokken 22.48 standset af en patrulje på Kongevejen, hvor han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han ikke havde generhvervet sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Christian X’s Alle blev en 41-årig mandlig bilist fra Gentofte standset af en patrulje klokken 01.10. Her viste et narkometer, at manden formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, idet han ikke havde erhvervet sig et sådant, og han blev derfor også sigtet for at køre bil på trods af dette.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Spirituskørsel, Kokkedal

Klokken 02.38 blev en 36-årig mandlig knallertfører fra Kokkedal truffet af en patrulje på Ullerødvej, idet de mistænkte, at han var påvirket af alkohol. Et alkometer viste herefter, at han formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille. 

Anholdt for trusler, Slangerup

Ifølge en anmeldelse henvendte en fremmed mand sig klokken 04.19 ved et hus på Håndværkervangen, hvor han med en pistollignende genstand truede en 26-årig og en 48-årig mand på adressen. De to mænd fik dog overmandet den fremmede mand og tilbageholdt ham, indtil politiet ankom til stedet.

Ved patruljens ankomst blev den fremmede mand, en 41-årig fra Hillerød, anholdt og sigtet for trusler på livet. Den pistollignende genstand havde de to mænd fået vristet fra ham, og den viste sig at være en attrappistol. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger omkring motivet for truslerne. 

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 20.-21. oktober 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler