Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kokkedal - fredag den 23. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Kokkedal er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lastbil kørte i grøften

Helsinge: En lastbil med sættevogn kørte klokken 09.30 i grøften på Vibelandsvej. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at sættevognen fyldte det meste af vejen. Vejen blev derfor afspærret, mens lastbilen blev trukket fri. Klokken 10.30 kunne trafikken igen passere på stedet. Der skete ved uheldet ikke nogen personskade.

 

Træ væltet ned over vej

Kokkedal: Klokken 09.55 indløb der anmeldelse om, at et træ var væltet ned over Vejenbrødvej, så det spærrede hele vejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev afspærret for trafikken, mens træet blev fjernet fra vejen.

 

Brand i virksomhed

Helsingør: Klokken 11.02 blev det anmeldt, at der i en virksomhed på Fabriksvej var startet en mindre brand. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden blev slukket. Det formodes, at ilden opstod i en elinstallation på stedet.

 

Tyveri af punge

Nordsjælland: Klokken 11.16 anmeldte en 87-årig kvinde fra Hillerød, at hendes pung var blevet stjålet fra hendes mellem klokken 10.30 og 10.45, mens hun købte ind i Netto på Skansevej i Hillerød. Pungen indeholdt diverse kort og kontanter og havde ligget i en indkøbspose i en indkøbsvogn.

 

En 79-årig kvinde fra Frederiksværk anmeldte klokken 12.12, at hun havde fået stjålet sin pung, mens hun handlede i Fakta på Nørregade i Frederiksværk. Det var sket mellem klokken 11.50 og anmeldelsestidspunktet. Pungen havde ligget i en taske, mens kvinden købte ind.

Klokken 13.28 anmeldte en 78-årig mand fra Hundested, at han havde fået stjålet sin pung, da han var på vej ind i Aldi på Strandvejen i Hundested for at handle klokken 12.35. Pungen havde ligget i hans jakkelomme og indeholdt diverse kort og kontanter. Via overvågningsvideo kunne to personer ses stå tæt på manden, og der var derfor mistanke om, at de kunne være gerningspersonerne.

En 76-årig mand fra Liseleje anmeldte klokken 15.30, at han havde fået stjålet sin pung fra en lomme. Han var i Harald Nyborg på Skovgårdsvej i Helsinge klokken 13.30, hvor han betalte for sine varer og lagde pungen i en lomme. Da han skulle bruge pungen igen i Netto i Ramløse, var den væk. Pungen indeholdt diverse kort, og der var kort tid efter tyveriet hævet flere kontantbeløb fra mandens betalingskort. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke tilstrækkelige oplysninger til at kunne hverken fastslå eller afvise, at der kan være sammenhæng mellem hændelserne.

Indbrud i lager

Helsinge: Det blev klokken 11.57 anmeldt, at der klokken 01.05 havde været indbrud i et lager på Skovgårdsvej. Her havde ukendte gerningspersoner tiltvunget sig adgang ved at klippe et hegn op og derefter bryde en dør og et vindue op, formentlig med et koben. Fra stedet blev der stjålet entreprenørmaskiner.

 

Færdselsuheld

Frederiksværk: En 18-årig mandlig knallertfører fra Frederiksværk uden styrthelm på kørte klokken 14.20 med høj fart ind i siden på en varebil på Strandvejen. Der skete ved uheldet ingen større personskade. En patrulje kørte til stedet, hvor den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Det var på stedet ikke muligt at teste knallertens max-hastighed på et rullefelt, da baghjulet var fladt efter uheldet. Knallerten blev derfor indbragt med henblik på nærmere undersøgelser.

 

Havde hash på sig

Frederikssund: Torsdag eftermiddag ved 17-tiden blev en 18-årig mand sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash til eget forbrug, da en patrulje traf ham på Heimdalsvej.

Fandt hash

Farum: En hundepatrulje fandt torsdag aften en pose hash samt en plade hash ved Bybækterrasserne. Begge dele blev taget med på politigården, hvor det blev registreret som hittehash.

Kørte uden kørekort og fik beslaglagt bil

Humlebæk: En 27-årig mand fra Gilleleje blev torsdag aften standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, ligesom hans bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation efter den nye lov om vanvidskørsel, da han blev målt til at køre 201 km/timen. 

Vanvidskørsel omfatter følgende forseelser begået under kørsel:

  • uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder (straffelovens § 241, 2. pkt.)
  • uagtsom forvoldelse af betydelig skade på nogens legeme eller helbred under særligt skærpende omstændigheder (straffelovens § 249, 2. pkt.)
  • forsætlig forvoldelse af nærliggende fare for nogens liv eller førlighed (straffelovens § 252, stk. 1),
  • særlig hensynsløs kørsel (færdselslovens § 118, stk. 10),
  • kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100 km i timen,
  • kørsel med en hastighed på 200 km i timen eller derover
  • spirituskørsel med en promille over 2,00.

Loven medfører således, at der er tale om vanvidskørsel, hvis bilen føres af en spirituspåvirket person eller med f.eks. 101 km/t i byzone eller 181 km/t på landeveje eller 201 km/t på motorveje.

 

Taget for spirituskørsel

Helsinge: En 55-årig mand fra Skævinge blev torsdag aften klokken 20.45 standset på Skærødvej efter en medbilist havde kontaktet politiet og fortalte, at han mente, at føreren af en anden bil, som senere viste sig at være den 55-årige, kørte spirituskørsel, da han kørte meget slingrende og med meget skiftende hastighed. En alkometertest viste da også, at den 55-årige havde en promille, som var væsentligt højere end den tilladte, og han blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sag.

Sigtet for sprit- og narkokørsel

Frederiksværk: Klokken 03.31 natten til fredag blev en 21-årig kvinde fra Frederiksværk sigtet for både spiritus- og narkokørsel. Kvinden blev standset på Karlsgavevej, hvor en alkometertest viste, at hun var påvirket af alkohol over det tilladte samt af kokain. Kvinden blev taget med til en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille og påvirkelsesgrad.

Indbrud i privat beboelse anmeldt 22. – 23. april 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler